Φεύγει από την Ελβετία ο Μίκαελ Σουμάχερ- Γιατί η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσουν στη Μαγιόρκα

Φεύγει από την Ελβετία ο Μίκαελ Σουμάχερ- Γιατί η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσουν στη Μαγιόρκα Facebook Twitter
0

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, θα φύγει από την Ελβετία και θα εγκατασταθεί στο νησί της Μαγιόρκα με την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε το ελβετικό περιοδικό L'Illustre.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και η δήμαρχος της Αντρατξ, μιας μικρής πόλη που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ και η οικογένειά του θα έρθουν να εγκατασταθούν στο δήμο μας» είπε η δήμαρχος της πόλης, Κάτια Ρουάρτχ.

Η βίλα αξίας 30 εκατομμύρια ευρώ, αποτελείται από μια κύρια κατοικία 3.000 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα μιας γης 15.000 τετραγωνικών μέτρων.

Περιβάλλεται από μεγάλους κήπους, έχει δύο πισίνες, και έχει ξεχωριστές κατοικίες διαμονής για το προσωπικό και τους επισκέπτες. Βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι, γεγονός που καθιστά το ακίνητο απρόσιτο για τα αδιάκριτα μάτια. Έχει επίσης ελικοδρόμιο.

Το δημοσίευμα σημειώνει επίσης ότι η επιλογή της Μαγιόρκα επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδερφός του Ράλφ Σουμάχερ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου.

Μετά το ατύχημα που υπέστη στις Άλπεις το Δεκέμβριο του 2013, η σύζυγός του και η εκπρόσωπος της οικογένειας, Σαμπίν Κεμ, είναι εκείνες που διαχειρίζονται όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον διάσημο Γερμανό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Πολιτισμός / Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει την έκθεση «Jeff Koons: Αφροδίτη του Lespugue»

Τι μπορεί να συνδέει ένα μικρό προϊστορικό ειδώλιο σκαλισμένο σε χαυλιόδοντα μαμούθ πριν από περίπου 28.000 χρόνια με ένα μνημειακό γλυπτό Aφροδίτης από ανακλαστικό ανοξείδωτο χάλυβα στον 21ο αιώνα;
THE LIFO TEAM
Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM