Fake Μπραντ Πιτ ξεγέλασε γυναίκα αποσπώντας 40.000$ και εκείνη μήνυσε τον πραγματικό ηθοποιό

Fake Μπραντ Πιτ ξεγέλασε γυναίκα αποσπώντας 40.000$ και εκείνη μήνυσε τον πραγματικό ηθοποιό Facebook Twitter
EPA
0

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε μία αλλόκοτη και σύντομη νομική διαμάχη, αφού πρώτα δέχτηκε αγωγή 100.000 δολαρίων από μία επιχειρηματία που είχε πέσει θύμα ενός απατεώνα του διαδικτύου. 

Η Κέλι Κριστίνα πείστηκε από έναν e-απατεώνα που προσποιήθηκε ότι ήταν ο διάσημος ηθοποιός, καταφέρνοντας να της αποσπάσει περίπου 40.000 δολάρια. 

Παρότι ο 56χρονος αστέρας του Χόλιγουντ δεν είχε καμία σχέση με τον απατεώνα, η Κριστίνα μήνυσε τον ηθοποιό, ισχυριζόμενη πως όφειλε να έχει κάνει περισσότερα «για να προστατεύσει τους φανς του από απατεώνες».  Την περασμένη Πέμπτη ένας δικαστής απέρριψε τα νομικά επιχειρήματα ως αβάσιμα. 

Ο fake Μπραντ Πιτ επικοινώνησε πρώτη φορά με το θύμα του το 2018, φυσικά διαδικτυακά, ζητώντας από την επιχειρηματία να οργανώσει μία σειρά από φιλανθρωπικά γκαλά - δήθεν για λογαριασμό του ιδρύματος του Μπραντ Πιτ "Make It Right Foundation" που κατασκευάζει νέα σπίτια για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο «Μπραντ Πιτ» ζήτησε από το θύμα του 40.000 δολάρια για να παραστεί σε εκείνες φιλανθρωπικές βραδιές αλλά «ακύρωνε την τελευταία στιγμή, κάθε φορά», μέχρι που εξαφανίστηκε μαζί με τα χρήματα που είχε λάβει προκαταβολικά. 

Η Κριστίνα κατέθεσε πως είχε αναπτύξει ιδιαίτερα «στενή ηλεκτρονική επικοινωνία» με τον απατεώνα και συζητούσαν ακόμα και τον γάμο. Η μήνυση στον αληθινό Μπραντ Πιτ ήρθε τον περασμένο μήνα αλλά ένας δικαστές απέρριψε την υπόθεση ως «αβάσιμη». 

Η επιχειρηματίας δηλώνει τώρα στο Page Six ότι θα συνεχίσει την μάχη, απειλώντας με έφεση. Όπως δήλωσε, θα επιμείνει στην αξίωση αποζημίωσης, καθώς είναι απογοητευμένη από τον αληθινό Μπραντ Πιτ που δεν την βοήθησε, παρότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά του για την απάτη. 

«Ο Μπραντ Πιτ αγνόησε όλα μου τα προβλήματα για ενάμισι χρόνο», έγραψε σε email. «Επικοινωνήσαμε για την υπόθεση με το Make It Right, την εταιρεία παραγωγής του Plan B Entertainment, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και τον δικηγόρο του στο Μπέβερλι Χιλς τον Δεκέμβριο του 2019. Όλα αγνοήθηκαν παρότι το όνομα και η φήμη του χρησιμοποιήθηκαν». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM