Facebook: Η ταινία

Facebook: Η ταινία Facebook Twitter
0

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ, σκηνοθέτης του «Se7en», του «Fight Club», του «Zodiak» και πιο πρόσφατα του «The curious case of Benjamin Button», βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων -όπως το θέτει το «Variety»- με την Columbia σχετικά με την πιθανότητα να σκηνοθετήσει το «The Social Network», ένα σενάριο του Άαρον Σόρκιν για τη δημιουργία του Facebook.

Η ταινία θα πιάνει το νήμα από το 2004 που ο δευτεροετής του Χάρβαρντ Μαρκ Ζάκερμπεργκ ξεκίνησε το Facebook και θα παρακολουθεί την εξέλιξή του στον κολοσσό που είναι σήμερα.

Το πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει μια ολόκληρη ταινία για μια ιστοσελίδα είναι ένα αναπάντητο ερώτημα, αλλά όταν μπαίνει στη μέση ο Ντέιβιντ Φίντσερ όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM