Η σφοδρή κακοκαιρία «Μπάλλος» και τα τεράστια προβλήματα που έχει προκαλέσει στην Αττική οδήγησε την Εθνική Λυρική Σκηνή στην απόφαση για αναβολή παραστάσεων. 

 

Συγκεκριμένα, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της Αττικής, τα οποία καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση και την πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ, αποφασίστηκε η αναβολή της αποψινής παράστασης «Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την Επανάσταση κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι», στην Εναλλακτική Σκηνή. 

 

Όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια θα ειδοποιηθούν από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και θα τους δοθεί η δυνατότητα αλλαγής τους ή επιστροφής των χρημάτων, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. 

 

Επίσης, μεταφέρεται η πρεμιέρα του δίπτυχου «Δέσπω - Ελληνικοί χοροί», για την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 18:30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. 

 

Οι θεατές που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση του Σαββάτου (16/10)- η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί- θα ειδοποιηθούν από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και θα έχουν τη δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων.