Έρχεται ντοκιμαντέρ για τους Bon Jovi

Έρχεται ντοκιμαντέρ για τους Bon Jovi- Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ντοκιμαντέρ με τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Bon Jovi αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στο Hulu.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» θα αποτελείται από τέσσερα μέρη και η πρεμιέρα αναμένεται στις 26 Απριλίου στις ΗΠΑ, ενώ αργότερα θα μεταδοθεί από το Disney+ σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και στη Λατινική Αμερική στο Star+ μέσα στο 2024. Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία του Γκόθαμ Τσόπρα και είναι η πρώτη φορά που θα περιλαμβάνει όλα τα μέλη, πρώην και νυν, των Bon Jovi.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να αναδείξει προσωπικά πλάνα τεσσάρων δεκαετιών, φωτογραφίες που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά αλλά και ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ πριν. «Όσο συναρπαστική κι αν είναι η ιστορία ενός μοναδικού ταλέντου, είναι ακόμα πιο σπάνιο ένας θρύλος όπως ο Jon Bon Jovi να επιτρέπει στον κόσμο να δει τις στιγμές που είναι πιο ευάλωτος, ενώ τις ζει ακόμα. Σαράντα χρόνια προσωπικών βίντεο, ακυκλοφόρητα πρώιμα demo, πρωτότυποι στίχοι και φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί καταγράφουν το ταξίδι από τα κλαμπ του Jersey Shore στις μεγαλύτερες σκηνές του πλανήτη», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Οι λάτρεις των Bon Jovi θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και πάλι τους θριάμβους, τις αποτυχίες, τις μεγαλύτερες επιτυχίες αλλά και τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του διάσημου συγκροτήματος που άφησε εποχή. Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο επέστρεψαν με νέο τραγούδι λόγω Χριστουγέννων, το «Christmas Isn’t Christmas» και ήταν το πρώτο τους μετά από τρία χρόνια απουσίας

Λίγο αργότερα ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ρίτσι Σαμπόρα ανακοίνωσε πως «ήρθε η ώρα» να οργανωθεί μια επανένωση εγκαίρως για την 40η επέτειο του συγκροτήματος. «Ήρθε η ώρα να το κάνουμε. Είναι η 40η επέτειος μας, αλλά νιώθω νεότερος από ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ