Alec John Such: Πέθανε ο πρώην μπασίστας των Bon Jovi

Alec John Such: Πέθανε ο πρώην μπασίστας των Bon Jovi Facebook Twitter
GETTY
0

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και πρώην μπασίστας του θρυλικού αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Bon Jovi. Επί του παρόντος, δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου. 

Ο Alec John Such αποτελούσε μέλος του συγκροτήματος από το 1983 έως το 1994 και συμμετείχε σε επιτυχίες όπως το «You Give Love a Bad Name», το «Livin' on a Prayer» και το «Bad Medicine».

«Ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του συγκροτήματος», έγραψε στο Twitter ο τραγουδιστής και συνθέτης John Bon Jovi. «Για να είμαι ειλικρινής, βρήκαμε το δρόμο μας μέσω αυτού [...]».

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 14 Νοεμβρίου 1951, ο Such έγινε μια γνώριμη φιγούρα στη μουσική σκηνή του Νιου Τζέρσεϊ όπου εμφανίστηκε το συγκρότημα. Αρχικά έπαιζε σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν «The Message».

Όταν μπήκε τελικά στους Bon Jovi, είχε αναφέρει μετά από χρόνια σε συνέντευξη ότι ήταν μεγαλύτερος από όλους πράγμα που τελικά αποτέλεσε και τον λόγο της αποχώρησής τους. 

«Η δισκογραφική εταιρεία έλεγε ψέματα για την ηλικία μου», είπε. «Ήμουν 31 όταν μπήκα. Ήμουν 10 χρόνια μεγαλύτερος από το υπόλοιπο συγκρότημα», είχε αναφέρει.

Alec John Such: Πέθανε ο πρώην μπασίστας των Bon Jovi Facebook Twitter
GETTY

«Όταν έγινα 43 ετών, άρχισα να καίγομαι. Δεν ήθελα να δουλέψω. Ο λόγος που μπήκα σε συγκρότημα ήταν επειδή δεν ήθελα να δουλέψω».

Μετά την αποχώρησή του, αντικαταστάθηκε από τον Hugh John McDonald, και επανήλθε για λίγο στο συγκρότημα στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή του Τραμπ, το αντί-woke παραλήρημα του Μιλεϊ και η δήλωση του Πάπα: Η τέταρτη ημέρα του Ντάβ

Διεθνή / Η επιστροφή του Τραμπ, το αντί-woke παραλήρημα του Μιλέι και η δήλωση του Πάπα: Η τέταρτη ημέρα του Ντάβος

O Xάβιερ Μιλέι χαρακτήρισε το «woke» ως τη «μεγάλη πανδημία της εποχής μας», ενώ ο απεσταλμένος του Πάπας Φραγκίσκου προειδοποίησε για τους κινδύνους που μπορεί να θέσει η τεχνητή νοημοσύνη στην «ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αδελφοσύνη»
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Γυναίκα που αρνείται το σεξ δεν «φταίει» για το διαζύγιο

Διεθνή / Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Γυναίκα που αρνείται το σεξ δεν «φταίει» για το διαζύγιο

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Γαλλία και τάχθηκε στο πλευρό 69χρονης Γαλλίδας, της οποίας ο σύζυγος πήρε διαζύγιο σε βάρος της επειδή δεν έκανε σεξ μαζί του
LIFO NEWSROOM
Ο Οτσαλάν «επιδιώκει» διαπραγματεύσεις με την τουρκική κυβέρνηση για τον αφοπλισμό του PPK

Διεθνή / Ο Οτσαλάν «επιδιώκει» διαπραγματεύσεις με την τουρκική κυβέρνηση για τον αφοπλισμό του PPK

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, στα τέλη Δεκεμβρίου, βουλευτές του φιλοκουρδικού κόμματος συνάντησαν τον Οτσαλάν, μετά από άδεια που παραχώρησε η τουρκική κυβέρνηση
LIFO NEWSROOM
Κάρολος και Ουίλιαμ: Ετοιμάζουν βασιλική περιοδεία στις ΗΠΑ και συνάντηση με τον Τραμπ

Διεθνή / Κάρολος και Ουίλιαμ: Ετοιμάζουν βασιλική περιοδεία στις ΗΠΑ και συνάντηση με τον Τραμπ

Η Ντάουνινγκ Στριτ θέλει να εκμεταλλευτεί την συμπάθεια που δείχνει ο νέος πρόεδρος για τη βασιλική οικογένεια - Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ δεν προσκλήθηκε στην ορκωμοσία Τραμπ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ