Η Rihanna δήλωσε στην Vogue πως «το πλέον ψυχικά ασθενές πρόσωπο στις ΗΠΑ σήμερα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος» Ντόναλντ Τραμπ. 

 

Η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο ότι συσχετίζει συστηματικά με ψυχικές ασθένειες τις πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις που διαπράττουν λευκοί, όμως χαρακτηρίζει, παράλληλα, τρομοκρατικές ενέργειες τις επιθέσεις, στις οποίες οι δράστες προέρχονται από μειονοτικές ομάδες.

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξήγησε με αυτόν τον τρόπο, τον Αύγουστο, πως οι «ψυχικές ασθένειες» προκάλεσαν το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας και το Ντέιτον του Οχάιο, με δράστες λευκούς άνδρες.

 

«Ντόναλντ, συλλαβίσατε λάθος τη λέξη "τρομοκρατία"» είπε η 31χρονη τραγουδίστρια. «Το γεγονός ότι αυτό κρίνεται διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματος του δράστη, είναι κάτι το εξευτελιστικό. Είναι απόλυτα ρατσιστικό», είπε η ίδια.

 

«Αν βάζατε έναν Άραβα με το ίδιο όπλο, στο ίδιο Walmart (όπου έλαβε χώρα το μακελειό στο Ελ Πάσο), ποτέ ο Τραμπ δεν θα μιλούσε για ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας» συνέχισε η Rihanna. Για την ίδια, «ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ σήμερα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So proud to be on another cover of @voguemagazine wearing my own designs from @fenty !!! On stands October 16th! Photographer : @ethanjamesgreen Fashion Editor: @tonnegood Hair: @yusefhairnyc Makeup: Kanako Takase

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις