Το επίσημο τρέιλερ του «Inside Οut 2» - Τα συναισθήματα επιστρέφουν

Το επίσημο τρέιλερ του «Inside Οut 2» - Τα συναισθήματα επιστρέφουν Facebook Twitter
Pixar
0

Έρχεται το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας animation «Inside Οut». Η ταινία που προσωποποιεί τα ανθρώπινα συναισθήματα έρχεται σύντομα από την Pixar και το τρέιλερ της σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία.  

Το νέο τρέιλερ για το Super Bowl που κυκλοφόρησε, δείχνει την Ράιλι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα χόκεϊ, με τα γνωστά συναισθήματα να επιστρέφουν. Όμως η Χαρά, η Θλίψη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία παθαίνουν ένα μικρό σοκ όταν η κονσόλα συναισθημάτων γίνεται πορτοκαλί, αποκαλύπτοντας ότι η Ράιλι...έχει Άγχος! 

Σημειώνεται ότι το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές για ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. 

Η Έιμι Πόλερ δανείζει ξανά την φωνή της στη Χαρά μαζί με τους Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ, Τόνι Χέιλ και Λίζα Λαπίρα. Το φωνητικό καστ συμπληρώνει η Μάγια Θέρμαν-Χωκ για το νέο συναίσθημα. Ο Κέλσι Μαν έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ η Μεγκ ΛεΦόβ υπογράφει το σενάριο και της δεύτερης ταινίας, αναφέρει το Firstshowing. 

Το «Inside Out 2» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2024. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM