ΕνTechno, Peaches, MGMT

ΕνTechno, Peaches, MGMT Facebook Twitter
0

»Τελικά, στην Αθήνα περιμέναμε τη συναυλία του καλοκαιριού και αλλού θα γίνει, στο Super Paradise της Μυκόνου, για τρεις μέρες, με το πιο απίθανο και απρόσμενο line-up που ακούσαμε τελευταία. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Κυριακή 2 Αυγούστου την εκρηκτική Peaches (ποιος θα το πίστευε ότι θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα;), με support τον Palov Stelar. To Σάββατο 8 Αυγούστου τους Fischerspooner -ας ελπίσουμε καλύτερα προετοιμασμένους από την τελευταία φορά- με support τους Cyanna, και το Σάββατο 15 Αυγούστου το Mykonos Music Festival κλείνει με τους Matisse και τον Stereo Mike ft Vegas. Και είναι όλα με δωρεάν είσοδο. Ετοιμάζουμε βαλίτσες από τώρα! Διακοπές σε παραλία και συναυλίες, και μάλιστα με τέτοια ονόματα, είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Μαρία Παππά

»Περιμένω το ένΤechno Φεστιβάλ που θα γίνει στο Kέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στις 5 Σεπτεμβρίου. Είναι μία από τις λίγες προσπάθειες για να υποστηριχτεί η ελληνική dance σκηνή σε ένα χώρο που της ταιριάζει πολύ λόγω της βιομηχανικής αισθητικής του (το χώρο μάλιστα θα επιμεληθεί ο Ioannis Sochorakis, ένας Έλληνας καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη). Το πρόγραμμα, μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει τους Argy, GummiHz, K.atou, Cj Jeff, Leon Segka, Mr.Statik, Lemos, Kreon, Tolis Q, ενώ headliner του party event θα είναι η μούσα της διεθνούς techno, η Ellen Allien και το δίδυμο των Wighnomy Brother. Το ένTechno θα παρουσιάσει επιπλέον κάποια μουσικά ντοκιμαντέρ, που συνδέονται με την κουλτούρα της ηλεκτρονικής μουσικής.
Δέσποινα Τριβόλη

» Ναι, είναι αλήθεια, και επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο official site τους! Oι MGMT, το ντουέτο από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έρχονται στην Αθήνα και ξέρω πολύ κόσμο που τους περιμένει πώς και πώς! Άλλωστε, τη χρονιά που πέρασε ακούγαμε ασταμάτητα αυτό το πολύχρωμο και multi-μελωδικό πυροτέχνημα, που περνάει σαν ηλεκτρικό ρεύμα κάθε φορά που παίζουν τα «Kids», «Time To Pretend», «Electric Feel»... Στις 8 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στα μέρη μας (και στο pick της καριέρας τους, παρακαλώ!) σε μια συναυλία, στο πλαίσιο του Electron Nights, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Να σημειωθεί ως απλή πληροφορία η δικαστική διαμάχη που έχουν με τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρκοζί (κατά τα άλλα φανατικό υπέρμαχο των πνευματικών δικαιωμάτων), επειδή χρησιμοποίησε χωρίς άδεια τραγούδι τους στο συνέδριο του κόμματός του: «This is our decision, to live fast and die young. We 've got the vision, now let's have some fun. Yeah, it's overwhelming, but what else can we do... We 'll choke on our vomit and that will be the end. We were fated to pretend».
Μερόπη Κοκκίνη

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM