ΕνTechno, Peaches, MGMT

ΕνTechno, Peaches, MGMT Facebook Twitter
0

»Τελικά, στην Αθήνα περιμέναμε τη συναυλία του καλοκαιριού και αλλού θα γίνει, στο Super Paradise της Μυκόνου, για τρεις μέρες, με το πιο απίθανο και απρόσμενο line-up που ακούσαμε τελευταία. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Κυριακή 2 Αυγούστου την εκρηκτική Peaches (ποιος θα το πίστευε ότι θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα;), με support τον Palov Stelar. To Σάββατο 8 Αυγούστου τους Fischerspooner -ας ελπίσουμε καλύτερα προετοιμασμένους από την τελευταία φορά- με support τους Cyanna, και το Σάββατο 15 Αυγούστου το Mykonos Music Festival κλείνει με τους Matisse και τον Stereo Mike ft Vegas. Και είναι όλα με δωρεάν είσοδο. Ετοιμάζουμε βαλίτσες από τώρα! Διακοπές σε παραλία και συναυλίες, και μάλιστα με τέτοια ονόματα, είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Μαρία Παππά

»Περιμένω το ένΤechno Φεστιβάλ που θα γίνει στο Kέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στις 5 Σεπτεμβρίου. Είναι μία από τις λίγες προσπάθειες για να υποστηριχτεί η ελληνική dance σκηνή σε ένα χώρο που της ταιριάζει πολύ λόγω της βιομηχανικής αισθητικής του (το χώρο μάλιστα θα επιμεληθεί ο Ioannis Sochorakis, ένας Έλληνας καλλιτέχνης με έδρα τη Νέα Υόρκη). Το πρόγραμμα, μέχρι στιγμής, περιλαμβάνει τους Argy, GummiHz, K.atou, Cj Jeff, Leon Segka, Mr.Statik, Lemos, Kreon, Tolis Q, ενώ headliner του party event θα είναι η μούσα της διεθνούς techno, η Ellen Allien και το δίδυμο των Wighnomy Brother. Το ένTechno θα παρουσιάσει επιπλέον κάποια μουσικά ντοκιμαντέρ, που συνδέονται με την κουλτούρα της ηλεκτρονικής μουσικής.
Δέσποινα Τριβόλη

» Ναι, είναι αλήθεια, και επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στο official site τους! Oι MGMT, το ντουέτο από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έρχονται στην Αθήνα και ξέρω πολύ κόσμο που τους περιμένει πώς και πώς! Άλλωστε, τη χρονιά που πέρασε ακούγαμε ασταμάτητα αυτό το πολύχρωμο και multi-μελωδικό πυροτέχνημα, που περνάει σαν ηλεκτρικό ρεύμα κάθε φορά που παίζουν τα «Kids», «Time To Pretend», «Electric Feel»... Στις 8 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στα μέρη μας (και στο pick της καριέρας τους, παρακαλώ!) σε μια συναυλία, στο πλαίσιο του Electron Nights, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Να σημειωθεί ως απλή πληροφορία η δικαστική διαμάχη που έχουν με τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρκοζί (κατά τα άλλα φανατικό υπέρμαχο των πνευματικών δικαιωμάτων), επειδή χρησιμοποίησε χωρίς άδεια τραγούδι τους στο συνέδριο του κόμματός του: «This is our decision, to live fast and die young. We 've got the vision, now let's have some fun. Yeah, it's overwhelming, but what else can we do... We 'll choke on our vomit and that will be the end. We were fated to pretend».
Μερόπη Κοκκίνη

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM