Έλτον Τζον: Νομικές διαδικασίες εις βάρος του κίνησε η πρώην σύζυγός του

Έλτον Τζον: Νομικές διαδικασίες εις βάρος του κίνησε η πρώην σύζυγός του Facebook Twitter
0

Η πρώην σύζυγος του Σερ Έλτον Τζον κίνησε νομικές διαδικασίες σε βάρος του τραγουδιστή, σε μια σπάνια παρέμβαση μιας γυναίκας που αποφεύγει εδώ και δεκαετίες τη δημοσιότητα.

Η Ρενάτε Μπλάουελ κατέθεσε τα νομικά έγγραφα την περασμένη εβδομάδα, επιδιώκοντας τη λήψη νομικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της Guardian.

Η γεννημένη στη Γερμανία ηχολήπτρια γνώρισε τον Τζον ενώ ηχογραφούσαν το άλμπουμ Too Low for Zero το 1983 και παντρεύτηκαν το επόμενο έτος κατά τη διάρκεια περιοδείας στην Αυστραλία. Λίγα χρόνια μετά, το 1988, ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο.

Ο Έλτον Τζον αργότερα ανακοίνωσε πως ήταν γκέι, γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις και απέκτησαν παιδιά.

Από τη στιγμή του διαζυγίου, η Μπλάουελ σπανίως απασχόλησε τη δημοσιότητα.

Στη νομική κατάθεση ο Τζον εμφανίζεται ως «εναγόμενος» ενώ ο συνήγορός τους αρνήθηκε να κάνει σχόλια. Ο λόγος για την αίτηση νομικών μέτρων παραμένει ασαφής - ωστόσο, όπως αναφέρει η Guardian, τέτοιες κινήσεις συχνά συνδέονται με ζητήματα ιδιωτικότητηας ή αποτροπή δημοσίευσης υλικού.

Ο δικηγόρος της Μπλάουελ επιβεβαίωσε τη νομική δράση, ωστόσο αρνήθηκε να εξηγήσει το λόγο που η πρώην κα. Τζον κατέφυγε στη δικαιοσύνη.

Στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε πέρυσι, ο Έλτον Τζον περιγράφει την αγωνία του για το διαζύγιο και τον αγώνα να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του:

«Ράγισα την καρδια κάποιας που αγαπούσα και με αγαπούσε άδολα, κάποιας που δεν μπορώ να κατηγορήσω με κανένα τρόπο. Παρά τον όλο πόνο, δεν υπήρξε καμία οξύτητα. Για χρόνια μετά, όποτε μου συνέβαινε κάτι, ο Τύπος θα κατέληγε στην πόρτα της, αναζητώντας τη για να βγάλει τα άπλυτά μου στη φόρα και εκείνη ποτέ, μα ποτέ δεν το έκανε. Τους έλεγε πάντα να την αφήσουν ήσυχη».

Στο βιβλίο αποκάλυπτε πως μετά το διαζύγιο, οι σχέσεις με την Μπλάουελ ήταν πολύ περιορισμένες: «Την είδα μια φορά αφότου χωρίσαμε. Όταν απέκτησα παιδιά, την κάλεσα στο Γουντσάιντ (σπίτι του) γιατί ήθελα να τα γνωρίσει. Ήθελα να τη δω, ήθελα να είναι μέρος της ζωής μας και εμείς της δικής της, με κάποιο τρόπο. Όμως, δεν ήθελε, οπότε δεν την πίεσα. Πρέπει να σεβαστώ το πώς νιώθει» είχε πει ο Τζον.

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM
UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM