Έλτον Τζον: Χειροτερεύει η όρασή του - Ο τρόπος που υπογράφει πλέον τα αυτόγραφα

Έλτον Τζον: Χειροτερεύει η όρασή του - Ο τρόπος που υπογράφει πλέον τα αυτόγραφα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Έλτον Τζον αντιμετωπίζει τις συνέπειες της σοβαρής λοίμωξης που τον προσέβαλε τον Ιούλιο, αφήνοντάς τον τυφλό από το δεξί του μάτι και με περιορισμένη όραση στο αριστερό.

Η όρασή του έχει επιδεινωθεί τόσο, που ρεπόρτερ των διεθνών πρακτορείων παρατήρησαν ότι έχει αλλάξει τον τρόπο που υπογράφει τα αυτόγραφά του. «Υπογράφει με τα αρχικά του και ένα φιλί», μεταφέρουν. Οι θαυμαστές του μουσικού ενημερώθηκαν «ότι έπρεπε να απλοποιήσει την υπογραφή του» στα σετ περιορισμένης έκδοσης του νέου του άλμπουμ, σύμφωνα με τη Sun.

Τις προάλλες, μιλώντας στον Guardian, ο «Σερ Έλτον Τζον» εξομολογήθηκε ότι: «Είμαι μόνιμα αισιόδοξος, έχω κακή όραση αυτή τη στιγμή. Υπήρχαν μέρες που αισθανόμουν δυστυχισμένος, αλλά μετά σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι, έχω αποκτήσει νέο σεβασμό για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης, αλλά έχω μια υπέροχη ζωή και ελπίζω ότι η όρασή μου θα βελτιωθεί. 'Έχω νικήσει τον εθισμό, τα προβλήματα υγείας και μπορώ να σηκώνομαι, να φροντίζω τον εαυτό μου».

«Δυστυχώς, έχασα την όρασή μου στο δεξί μου μάτι τον Ιούλιο, λόγω μιας μόλυνσης, και έχουν περάσει πλέον τέσσερις μήνες που δεν μπορώ να δω. Το αριστερό μου μάτι δεν είναι και το καλύτερο, οπότε είμαι λίγο κολλημένος αυτή τη στιγμή», έχει μοιραστεί ο θρυλικός σταρ.

Για τα προβλήματα υγείας του είχε μιλήσει και στο γκαλά του νέου μιούζικαλ «The Devil Wears Prada», το χειμώνα για το οποίο έγραψε τους στίχους. Όπως εξήγησε, «σωματικά δεν μπορώ να δω την παράσταση, λόγω προβλημάτων με την όρασή μου» ενώ μιλώντας στη σκηνή, ο 77χρονος τραγουδιστής ευχαρίστησε τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις, «που υπήρξε ο βράχος μου».

«Δεν μπόρεσα να έρθω σε πολλές από τις πρόβες γιατί, όπως γνωρίζετε, έχασα την όρασή μου. Οπότε μου είναι δύσκολο να το δω. Αλλά μου αρέσει να το ακούω και ακουγόταν καλό απόψε», πρόσθεσε. Τον Σεπτέμβριο, ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι μια σοβαρή λοίμωξη στα μάτια που προσβλήθηκε τον Ιούλιο ενώ βρισκόταν στη Γαλλία, τον έχει αφήσει τυφλό στο δεξί μάτι και με «μόνο περιορισμένη όραση» στο αριστερό. «Θεραπεύομαι, αλλά είναι μια εξαιρετικά αργή διαδικασία και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιστρέψει η όραση στο μάτι. Είμαι τόσο ευγνώμων για την εξαιρετική ομάδα γιατρών και νοσοκόμων και την οικογένειά μου, που με φρόντισαν τόσο καλά τις τελευταίες εβδομάδες» συμπλήρωσε.

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ