Εκτινάχτηκαν οι πωλήσεις του Μ. Τζάκσον

Εκτινάχτηκαν οι πωλήσεις του Μ. Τζάκσον Facebook Twitter
0

Στο τοπ 3 των πωλήσεων στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ βρέθηκαν 3 δίσκοι του Μάικλ Τζάκσον: το «Number Ones» πούλησε 108.000 αντίτυπα, το «The Essential Michael Jackson» 102.000 και το «Thriller» 101.000. Συνολικά. 422.000 αντίτυπα δίσκων του είχαν πουληθεί μέχρι την Κυριακή.

Αλλά και στο iTunes και το Amazon τα τραγούδια του καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα τσαρτ. Τα πιο δημοφιλή είναι το «Thriller» που κατέβηκε 167.000 φορές στις ΗΠΑ, το «Man in the Mirror» με 165.000 και το «Billie Jean» με 158.000.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM