Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Ρόκο θα αφήσει τη Μαντόνα

Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Ρόκο θα αφήσει τη Μαντόνα Facebook Twitter
0

Τα έψαλλε για τα καλά στην Madonna και τον Guy Ritchie η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης Deborah Kaplan, η οποία και κάλεσε την ίδια και τον πρώην σύζυγό της να συνεργαστούν άμεσα και να επιλύσουν τη διαφορά που έχουν σχετικά με την επιμέλεια του γιου τους Rocco, που αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας.

Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2008 συμφώνησαν ο Rocco να μένει με την μητέρα του. Ωστόσο ο 15χρονος εγκατέλειψε την Madonna ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία μαζί της στις ΗΠΑ, τον περασμένο Δεκέμβριο και έφυγε για το Λονδίνο για να ζήσει με τον πατέρα του και την μητριά του, αψηφώντας την δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της στη Νέα Υόρκη.

Αν και οι Madonna και Guy Ritchie δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο, η Kaplan επέπληξε έντονα τους δικηγόρους τους που βρέθηκαν στο δικαστήριο να τους εκπροσωπήσουν και να διευθετήσουν την υπόθεση, για λογαριασμό των πελατών τους. 

"Τίποτα δεν διαταράσσει περισσότερο αυτήν την οικογένεια από την ανικανότητα των γονιών να βρουν μια λύση. Κι αν δεν μπορούν να λύσουν το ζήτημα, τότε θα το κάνουμε εμείς στην τελική" σχολίασε η δικαστής, τονίζοντας πως ο Rocco επιθυμεί να λυθεί το θέμα "όσο γίνεται πιο ιδιωτικά". 

"Ειλικρινά και οι δυο πλευρές έχουν επιλέξει να ζουν δημόσια και μπορεί να του αρέσει η έκθεση αλλά στο παιδί δεν αρέσει. Τους καλώ να σκεφτούν το συμφέρον του γιου τους, το οποίο μπορεί να είναι να τον βγάλουν λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας" κατέληξε η Kaplan. 

Αυτή τη στιγμή η δικαστής εξέδωσε προσωρινή απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Rocco θα παραμείνει στο Λονδίνο με τον πατέρα του έως ότου κλείσουν τα σχολεία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ