Δεν πουλάνε τα κρεμμύδια?

Δεν πουλάνε τα κρεμμύδια? Facebook Twitter
0

Ένα νέο promotion  προϊόντων γνωρίζει άνθηση στην Ιαπωνία. Εταιρίες που δυσκολεύονται να πουλήσουν τα είδη τους, παίρνουν ανάσα ζωής "νοικιάζοντας" ποπ  γκρουπ που σχηματίζονται ειδικά για αυτό το σκοπό. Τα συγκροτήματα αυτά παίζουν τη μουσική τους στο κατάστημα ή την  επιχείρηση, πουλώντας παράλληλα και τα προϊόντα του εργοδότη τους. Μέχρι στιγμής ,σύμφωνα με το BBC, περισσότερες από είκοσι τέτοιες pop μπάντες έχουν σχηματιστεί με μοναδικό τους σκοπό, να βοηθήσουν με το αζημίωτο στην προώθηση προϊόντων.Tελευταίο παράδειγμα νεανικό και "δροσερό" γκρουπάκι ,που "νοίκιασε" αγροτική κοινότητα της Ιαπωνίας για να πουλήσει χέρι με χέρι ,τα κρεμμύδια που έμεναν στον πάγκο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM