ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

«Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας» δηλώνει ο Μπραντ Πιτ απαντώντας στις φήμες

«Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας» δηλώνει ο Μπραντ Πιτ απαντώντας στις φήμες Facebook Twitter
1

Ο Μπραντ Πιτ καθησυχάζει το κοινό ότι δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε μάχη δικαστικής επιμέλειας για τα έξι παιδιά του, σχεδόν αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή τη δήλωση μετά τις έντονες φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν με αφορμή την τελευταία του συνέντευξη.

Αρκετοί ήταν οι φανς του που σχολίαζαν πως να ανησυχούν ότι ο Πιτ αγωνιζόταν κάτω από το βάρος της κατάστασης αυτής.

Μιλώντας στο Associated Press, ο ηθοποιός δήλωσε πως συνεχίζει να διαμορφώνει τη ζωή του υπό τις νέες συνθήκες και είπε χαρακτηριστικά: «Tα παιδιά είναι τα πάντα, τα παιδιά είναι η ζωή σου, παίρνουν όλη την προσοχή σου όπως πρέπει ούτως ή άλλως».

«Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ή κάτι τέτοιο, υπάρχει ακόμα πολύ ομορφιά στον κόσμο και πολλή αγάπη που πρέπει να δοθεί. Όλα είναι εντάξει. Έτσι είναι η ζωή».

Ο ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να διασφαλίσει ότι τα παιδιά του προστατεύονται από την υστερία που περιβάλλει αυτή τη στιγμή τη ζωή τους σχετικά με το διαζύγιο.

«Τα παιδιά είναι τόσο ευαίσθητα. Απορροφούν τα πάντα. Πρέπει να τους κρατάμε το χέρι και να τους εξηγούμε πώς έχουν τα πράγματα», είπε και πρόσθεσε πως δεν έχει καθόλου μυστικά και δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Πολιτισμός
1

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια