«Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας» δηλώνει ο Μπραντ Πιτ απαντώντας στις φήμες

«Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας» δηλώνει ο Μπραντ Πιτ απαντώντας στις φήμες Facebook Twitter
1

Ο Μπραντ Πιτ καθησυχάζει το κοινό ότι δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε μάχη δικαστικής επιμέλειας για τα έξι παιδιά του, σχεδόν αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή τη δήλωση μετά τις έντονες φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν με αφορμή την τελευταία του συνέντευξη.

Αρκετοί ήταν οι φανς του που σχολίαζαν πως να ανησυχούν ότι ο Πιτ αγωνιζόταν κάτω από το βάρος της κατάστασης αυτής.

Μιλώντας στο Associated Press, ο ηθοποιός δήλωσε πως συνεχίζει να διαμορφώνει τη ζωή του υπό τις νέες συνθήκες και είπε χαρακτηριστικά: «Tα παιδιά είναι τα πάντα, τα παιδιά είναι η ζωή σου, παίρνουν όλη την προσοχή σου όπως πρέπει ούτως ή άλλως».

«Δεν έχω τάσεις αυτοκτονίας ή κάτι τέτοιο, υπάρχει ακόμα πολύ ομορφιά στον κόσμο και πολλή αγάπη που πρέπει να δοθεί. Όλα είναι εντάξει. Έτσι είναι η ζωή».

Ο ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να διασφαλίσει ότι τα παιδιά του προστατεύονται από την υστερία που περιβάλλει αυτή τη στιγμή τη ζωή τους σχετικά με το διαζύγιο.

«Τα παιδιά είναι τόσο ευαίσθητα. Απορροφούν τα πάντα. Πρέπει να τους κρατάμε το χέρι και να τους εξηγούμε πώς έχουν τα πράγματα», είπε και πρόσθεσε πως δεν έχει καθόλου μυστικά και δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια