Call My Agent: Βιάστηκαν να τελειώσει, αλλά έρχεται και o πέμπτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς

 Call My Agent: Βιάστηκαν να τελειώσει, αλλά έρχεται και o πέμπτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς Facebook Twitter
Στην ανακοίνωση που έγινε οι παραγωγοί ανέφεραν ότι προσπαθούν να οργανώσουν τα γυρίσματα στο τέλος του 2021 ή στις αρχές του επόμενου έτους.
0

Η διάσημη γαλλική σειρά Call My Agent θα επιστρέψει τελικά για μια πέμπτη σεζόν, παρόλο που η τέταρτη, όπως είχε προγραμματιστεί έβαζε τέλος στις περιπέτειες των μελών του γραφείου με τους αγχωμένους παριζιάνους καλλιτεχνικούς πράκτορες.

Με τον αφρό της γαλλικής βιομηχανίας του θεάματος να περνά απ΄τα επεισόδια της σειράς και ηθοποιούς από τον Ζαν Ντιζαρντέν και τον Ζαν Ρενό, τη Μόνικα, Μπελούτσι, τη Ζιλιέτ Μπινός  και την Ιζαμπέλ Ιπέρ, αστέρες της παλιότερης και της νεότερης γενιάς παρέλασαν σε μια σειρά που σατίριζε την αγωνία για επικράτηση, τα άγχη των ηθοποιών και τις ιδιοτροπίες των σταρς, πολλές από τις οποίες ήταν βασισμένες στον αληθινό χαρακτήρα τους.

Στην ανακοίνωση που έγινε οι παραγωγοί ανέφεραν ότι προσπαθούν να οργανώσουν τα γυρίσματα στο τέλος του 2021 ή στις αρχές του επόμενου έτους.

Η σειρά αρχικά προβλήθηκε στο δημόσιο κανάλι France 2 προτού γίνει παγκόσμια επιτυχία στο Netflix, που φυσικά ενδιαφέρεται να αποκτήσει τα δικαιώματα του επόμενου κύκλου.

Η παραγωγή της ταινίας μπορεί να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2022 και πηγές ισχυρίζονται ότι η πλοκή μπορεί να μεταφέρει τους χαρακτήρες στη Νέα Υόρκη. Συνεπώς ο πέμπτος κύκλος μάλλον θα γυριστεί μετά την ταινία με ένα νέο καστ ατζέντηδων.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM