«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: 465 εκατομμύρια δολάρια μόνο για την πρώτη σεζόν της σειράς

«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Σχεδόν 465 εκατ. δολ. μόνο για την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Facebook Twitter
imdb
0

Σχεδόν 465 εκατ. δολ. υπολογίζεται ότι θα κοστίσει η παραγωγή της πρώτης μόνο σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» από την Amazon.

Το Radio New Zealand ανέφερε ότι στη χώρα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς. Το ποσό αυτό υπερβαίνει κατά πολύ αντίστοιχες τηλεοπτικές σειρές, όπως για παράδειγμα το «Game of Thrones» του HBO, αυξάνοντας τις προσδοκίες των φανς.

Οι προηγούμενες εκτιμήσεις για τον τηλεοπτικό Άρχοντα έθεταν τον προϋπολογισμό της παραγωγής στα 500 εκατομμύρια δολάρια για μερικές σεζόν, εκτός του κόστους των 250 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο για τα δικαιώματα από τους διαχειριστές της τριλογίας του συγγραφέα Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Ο Stuart Nash, υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, δήλωσε στο Radio New Zealand, ενθουσιασμένος με τις εξελίξεις.

«Αυτό είναι φανταστικό. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η Amazon πρόκειται να ξοδέψει περίπου 650 εκατομμύρια δολάρια (ΝΖ) στην πρώτη σεζόν. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική σειρά που έγινε ποτέ», πρόσθεσε ο Nash. Το Variety κυκλοφόρησε πρώτο την είδηση, από το 2017, ότι ετοιμάζεται ένας τηλεοπτικός «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» αλλά έκτοτε ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν αποκαλυφθεί.

Σύμφωνα με τις λιγοστές, για την ώρα, πληροφορίες, που έχουν γίνει γνωστές, χρονικά η σειρά τοποθετείται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των ταινιών «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Χόμπιτ». Θα περιλαμβάνει σεναριακά επίσης τον μεγαλύτερο κακό, που δημιούργησε ποτέ η πένα του Τόλκιν. Εκείνον, που απείλησε να ρίξει ολόκληρο τον κόσμο σε άπλετο σκοτάδι.

Σε ό,τι αφορά στο καστ δε, στη σειρά θα εμφανιστούν οι: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers και Daniel Wey.

Με πληροφορίες του Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ