Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Βρετανοί κάτω των 30 ετών

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Βρετανοί κάτω των 30 ετών Facebook Twitter
0

Η Adele είναι η πλουσιότερη διάσημη της Βρετανίας ηλικίας κάτω των 30 ετών με την περιουσία της να εκτιμάται στα 147.5 εκατομμύρια λίρες.

Η τραγουδίστρια αύξησε την περιουσία της κατά περίπου 15 εκα. λίρες πέρυσι, σύμφωνα με το περιοδικό Heat, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ed Sheeran με 94 εκατ. λίρες και στην τρίτη τον πρωταγωνιστή των ταινιών Χάρι Πότερ, Daniel Radcliffe, με 87 εκατ. λίρες. 

Άλλοι διάσημοι που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι όλα τα μέλη του συγκροτήματος 1D, η ηθοποιός Emma Watson και ο John Boyega από το Star Wars. 

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που η 30χρονη Adele βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, έχοντας κερδίσει πέρυσι εκατομμύρια από την παγκόσμια περιοδεία της και τις πωλήσεις των άλμπουμ της. 

Ο Harry Styles είναι το πλουσιότερο μέλος των 1D με 58 εκατ. λίρες κι ακολουθούν οι Niall Horan (46 εκατ. λίρες), Louis Tomlinson (44 εκατ. λίρες), Liam Payne (43 εκατ. λίρες) και Zayn Malik (37 εκατ. λίρες).

Στην έκτη θέση βρίσκεται το γυναικείο συγκρότημα Little Mix με συνολική περιουσία 48 εκατ. λιρών, τα οποία κέρδισαν τόσο μέσω των συναυλιών τους αλλά και με την πώληση προϊόντων όπως σαμπουάν και κούκλων που τους μοιάζουν. 

Νέοι στη λίστα είναι οι John Boyega και Daisy Ridley, που βρίσκονται στην 28η θέση με 4.6 εκατ. λίρες έκαστος.

Στους πρώτους 30 περιλαμβάνονται επίσης οι Sam Smith (26 εκατ. λίρες), Rita Ora (12 εκατ. λίρες) και η στρα του GOT, Sophie Turner (6 εκατ. λίρες).

Η πλουσιότερη διεθνής σελέμπριτι κάτω των 30 ετών είναι η Kylie Jenner με περιουσία που εκτιμάται στα 688 εκατ. λίρες.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM