Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Βρετανοί κάτω των 30 ετών

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Βρετανοί κάτω των 30 ετών Facebook Twitter
0

Η Adele είναι η πλουσιότερη διάσημη της Βρετανίας ηλικίας κάτω των 30 ετών με την περιουσία της να εκτιμάται στα 147.5 εκατομμύρια λίρες.

Η τραγουδίστρια αύξησε την περιουσία της κατά περίπου 15 εκα. λίρες πέρυσι, σύμφωνα με το περιοδικό Heat, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ed Sheeran με 94 εκατ. λίρες και στην τρίτη τον πρωταγωνιστή των ταινιών Χάρι Πότερ, Daniel Radcliffe, με 87 εκατ. λίρες. 

Άλλοι διάσημοι που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι όλα τα μέλη του συγκροτήματος 1D, η ηθοποιός Emma Watson και ο John Boyega από το Star Wars. 

Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που η 30χρονη Adele βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, έχοντας κερδίσει πέρυσι εκατομμύρια από την παγκόσμια περιοδεία της και τις πωλήσεις των άλμπουμ της. 

Ο Harry Styles είναι το πλουσιότερο μέλος των 1D με 58 εκατ. λίρες κι ακολουθούν οι Niall Horan (46 εκατ. λίρες), Louis Tomlinson (44 εκατ. λίρες), Liam Payne (43 εκατ. λίρες) και Zayn Malik (37 εκατ. λίρες).

Στην έκτη θέση βρίσκεται το γυναικείο συγκρότημα Little Mix με συνολική περιουσία 48 εκατ. λιρών, τα οποία κέρδισαν τόσο μέσω των συναυλιών τους αλλά και με την πώληση προϊόντων όπως σαμπουάν και κούκλων που τους μοιάζουν. 

Νέοι στη λίστα είναι οι John Boyega και Daisy Ridley, που βρίσκονται στην 28η θέση με 4.6 εκατ. λίρες έκαστος.

Στους πρώτους 30 περιλαμβάνονται επίσης οι Sam Smith (26 εκατ. λίρες), Rita Ora (12 εκατ. λίρες) και η στρα του GOT, Sophie Turner (6 εκατ. λίρες).

Η πλουσιότερη διεθνής σελέμπριτι κάτω των 30 ετών είναι η Kylie Jenner με περιουσία που εκτιμάται στα 688 εκατ. λίρες.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM