15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες

15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter
2
15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter

Eντυπωσίασε αλλά προκάλεσε και αντιπαραθέσεις στο Φεστιβάλ των Καννών λόγω του πολύ νεαρού της ηλικίας της.

Η Thylane Blondeau είναι μόλις 15 ετών, αλλά ασχολείται χρόνια με το μόντελινγκ αφού ποζάρει από την ηλικία των 4 ετών, πρωταγωνιστώντας σε editorials και εκστρατείες μόδας, κάνοντας πολλούς να την αποκαλούν ως την επόμενη Kate Moss.

Με την εμφάνιση της στις Κάννες ξεκίνησε μια διαμάχη σχετικά με το νεαρό της ηλικίας της, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Το 2011 πρωταγωνίστησε σε ένα κύριο άρθρο στη Vogue όπου εμφανίστηκε με μακιγιάζ και τακούνια, ως ενήλικο μοντέλο. Οι φωτογραφίες αυτές προκάλεσαν την οργή ορισμένων αναγνωστών, οι οποίοι παραπονέθηκαν για την υπερβολική σεξουαλικοποίηση των «ανήλικων».

15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter

Τώρα επέστρεψε στη δημόσια σκηνή για την πρεμιέρα της ταινίας «The BFG», ντυμένη με σανδάλια Delphine Manivet και κοσμήματα Caumer Alexandre Birman, ανοίγοντας και πάλι συζητήσεις για το ποια τελικά είναι τα όρια για ένα παιδί στο χώρο.

15χρονο μοντέλο προκαλεί αντιπαράθεση στις Κάννες Facebook Twitter
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Στα 15 μου κι εγώ φορούσα τέτοια τακούνια όταν έβγαινα, σε πιο φτηνή βερσιόν βέβαια. Δεν τη βρίσκω προκλητική, αντιθέτως είναι πολύ κομψά ντυμένη για εκεί που πήγε. Τα κοριτσάκια στις αποφοιτήσεις των Γυμνασίων, σε γάμους κτλ δεν φοράνε ανάλογα ρούχα;