10 αγαπημένοι DJs του Hakim Murphy

10 αγαπημένοι DJs του Hakim Murphy Facebook Twitter
0

Δεν του φαίνεται αλλά ο Hakim Murphy ξεκίνησε σαν χορευτής του δρόμου στις γειτονιές του Σικάγο  πριν τον κατακτήσει η μουσική και ασχοληθεί πιο ενεργά σαν DJ και παραγωγός το 1996. Παίζει από house μέχρι techno. Το 2008 ίδρυσε δύο δισκογραφικές εταιρίες, την

Machining Dreams και την Synapsis Records. Στην Αθήνα είναι καλεσμένος της ανεξάρτητης ηλεκτρονικής εταιρείας Nous για να παίξει για μια βραδιά το Σάββατο στις 21 Δεκεμβρίου στο Ρομάντσο. Του ζητήσαμε να μας διαλέξει τους αγαπημένους του παραγωγούς.  

"Το να ονομάσω 10 παραγωγούς που μου αρέσουν είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί σκέψη αλλά περιόρισα τις επιλογές μου με βάση τους δίσκους που κουβαλάω μαζί μου γι’ αυτήν την περιοδεία. Επομένως, αυτοί είναι ορισμένοι από τους παραγωγούς που μου αρέσουν χωρίς συγκεκριμένη σειρά."  

 


Theo Parrish

 

 Ο ηχητικός σχεδιασμός του Theo Parrish και ο ρυθμός που συνδυάζεται με το down tempo δημιουργεί μια όμορφη μοντέρνα αίσθηση υπνωτικών μελωδιών.

Floating Points

Η μουσικότητα του Floating Points είναι καταπληκτική. Οι μελωδίες του έχουν πολύ συνάισθημα και ψυχή. Η ποιότητα της παραγωγής του ήχου είναι πολύ όμορφη επίσης. Ένας ολοκληρωμένος παραγωγός.

G. Marcell

  

Ο G. Marcell χειρίζεται καταπληκτικά την μελωδία και την αρμονία και ο τρόπος που χρησιμοποιήσει την φωνή του σαν όργανο πραγματικά εμπλουτίζει την τέχνη του. Επίσης οι ρυθμικές του ευαισθησίες θυμίζουν τις εποχές της κλασικής house.

Ike Release

 

O Ike Release χρησιμοποιεί την αρμονία πάρα πολύ καλά με τις βρώμικες μπασογραμμές και τα ανυψωτικές συγχορδίες. Οι ενορχηστρώσεις του είναι γεμάτες κάθε φορά και όταν τις συνδυάζει με διάφορες τεχνικές είναι ικανές να δημιουργήσουν μια ποικιλία συναισθημάτων.

Mauser

  

 Ο Mauser είναι ιδανικός στα electro beats. Έχουν ένα φουτουριστικό ήχο που  βγαίνει από την δουλειά του με τα συνθεσάιζερ, τις ορμητικές και οξείς γραμμές και τις αυστηρές συμφωνίες  που περιλαμβάνουν αρκετά μουσικά είδη.

Joey Anderson

Τις μυστηριώδεις αρμονίες και τους ρυθμούς του Joey Anderson δεν τους βρίσκεις πουθενά. Οι χορευτικές του ανησυχίες καθορίζουν  το μουσικό στυλ του κάθε φορά.

Hieroglyphic Being


Το κύμα ηχητικής παραποίησης του Hieroglyphic Being  είναι βρώμικο και επειδή συνθέτει με τόσα διαφορετικά μηχανήματα έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ηλεκτρονική μουσική.  Τα acid κομμάτια του που αναμειγνύονται με πειραματική μουσική αποτελούν μεγάλη έμπνευση για μένα.

DJ Spider


Τα σκρατσαρίσματα του DJ Spider  βαράνε άσχημα στο κλαμπ, ένας πυκνός ήχος με εγκεφαλικά μηνύματα που μπορεί να σε τρελάνει στην πίστα.  Ο ήχος του επεκτείνεται σε πολλά είδη μέσα στo ηλεκτρονικό πλαίσιο.

Kyle Hall

 

Η μουσική προσέγγιση του Kyle Hall είναι φρέσκια και η αίσθηση της αρμονίας και της ενορχήστρωσης πάντοτε καταλήγει σε υπέροχες παραγωγές, πολύ ευχάριστες στο αυτί.

Tadd Mullinix

Ο Tadd Mullix είναι μάστορας των μηχανών και έχει βγάλει πολλά σπουδαία acid κομμάτια μεταξύ άλλων. Η μουσική είναι πάντοτε γεμάτη άσχετα με τo όνομα ηχογραφεί κάθε φορά.

O Hakim Murphy θα εμφανιστεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Bios Ρομάντσο [Αναξαγόρα 3-5] με είσοδο 5 ευρώ. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ