1 εκατ. $ ίσως πληρώσει ο 50 Cent για το κακόγουστο βίντεο με το bullying σε 19χρονο με σύνδρομο Άσπεργκερ

1 εκατ. $ ίσως πληρώσει ο 50 Cent για το κακόγουστο βίντεο με το bullying σε 19χρονο με σύνδρομο Άσπεργκερ Facebook Twitter
1

Ακριβά θα πληρώσει ο ράπερ 50 Cent το βίντεο που δημοσιοποίησε χθες, το οποίο τον έδειχνε να χλευάζει έναν 19χρονο υπάλληλο καθαρισμού σε αεροδρόμιο του Κεντάκι.

Ο ράπερ κινηματογράφησε τον Andrew Farrell την ώρα της δουλειάς του και τον ακολουθούσε με την κάμερά του αναφέροντας παράλληλα πως ο νεαρός έμοιαζε να έχει πάρει ναρκωτικά. Στο βίντεο φαίνεται πως ο 19χρονος υπάλληλος προχωρά χωρίς να δίνει σημασία στον 50 Cent ο οποίος τον ακολουθεί  και συνεχίζει να σχολιάζει με χυδαίες εκφράσεις. Το βίντεο και η στάση του ράπερ προκάλεσαν σάλο και χιλιάδες σχόλια στο διαδίκτυο και τελικά διεγράφη χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια δημόσια απολογία.

Ο πατριός του 19χρονου μίλησε στο ΤΜΖ και σήμερα εξήγησε πως ο Andrew είναι αυτιστικός, πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ και έχει πρόβλημα ακοής. Ανέφερε πως ποτέ δεν έχει κάνει χρήση ουσιών και δεν έχει καν δοκιμάσει αλκοόλ, ενώ πρόσθεσε πως δεν γνώριζε καν ποιος είναι ο τραγουδιστής που τον ακολουθούσε με την κάμερα.

Οι γονείς του πρόκειται να κινηθούν νομικά εναντίον του ράπερ για την διαπόμπευση του παιδιού τους και ο μόνος λόγος που δεν το έχουν ακόμη είναι γιατί θέλουν να εξετάσουν τα νομικά έξοδα. Προκειμένου να μην κινηθούν νομικά ζητούν δημόσια απολογία και δωρεά 1 εκατ δολάρια στην σελίδα GoFundMe του Andrew.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM
Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Πολιτισμός / Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη 3.500 ετών στο Περού: Το Peñico και ο μυστηριώδης πολιτισμός Caral

Αρχαιολόγοι εντόπισαν την αρχαία πόλη Peñico στη βόρεια επαρχία Barranca του Περού - Η ανακάλυψη αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον πολιτισμό Caral, τον αρχαιότερο της Αμερικής, και τη σύνδεσή του με τις πρώιμες κοινωνίες των Άνδεων και του Αμαζονίου
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM