Κορωνοϊός - Ισπανία: 268 νεκροί σε μία ημέρα - Οι λιγότεροι των τελευταίων έξι εβδομάδων

Κορωνοϊός - Ισπανία: 268 νεκροί σε μία ημέρα - Οι λιγότεροι των τελευταίων έξι εβδομάδων Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο αριθμός θυμάτων της πανδημίας κορωνοϊού στην Ισπανία έπεσε στους 268 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Πρόκειται για τον μικρότερο απολογισμό εδώ και σχεδόν έξι εβδομάδες, σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός νεκρών στην Ισπανία ανέρχεται στις 24.543 ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν τις 213.435.

Εν τω μεταξύ, η ισπανική οικονομία συρρικνώθηκε κατά 5,2% το πρώτο τρίμηνο του έτους, με το μεγαλύτερο ρυθμό με βάση τα καταγεγραμμένα στοιχεία, λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Τα στοιχεία του εθνικού στατιστικού ινστιτούτου της χώρας είναι τα χειρότερα από τότε που άρχισαν να καταρτίζονται οι σχετικές χρονοσειρές το 1970 και ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για συρρίκνωση 4,4% έναντι του προηγούμενου τριμήνου.

Με πληροφορίες από Guardian/ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιαπωνία: Συνελήφθησαν δάσκαλοι δημοτικού που μοιράζονταν άσεμνες φωτογραφίες μαθητριών

Διεθνή / Ιαπωνία: Δάσκαλοι δημοτικού τράβηξαν και μοίρασαν άσεμνες φωτογραφίες μαθητριών τους

Οι άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται ότι απαθανάτισαν και κοινοποίησαν σε ομαδική συνομιλία με συναδέλφους φωτογραφίες και βίντεο μαθητριών ακόμη και κάτω των 13 ετών
LIFO NEWSROOM