Η Νικόλ Κίντμαν απάντησε για την αμήχανη στιγμή με τον Ράμι Μάλεκ στις Χρυσές Σφαίρες

Η Νικόλ Κίντμαν απάντησε για την αμήχανη στιγμή με τον Ράμι Μάλεκ στις Χρυσές Σφαίρες Facebook Twitter
0

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για την αμήχανη στιγμή με τον Ράμι Μάλεκ στις Χρυσές Σφαίρες όταν αυτός προσπάθησε να την χαιρετίσει επί σκηνής κι εκείνη έδειξε να τον αγνοεί επιδεικτικά. 

«Είμαστε αλήθεια πολύ καλοί φίλοι. Απλώς δεν ένιωσα ποτέ το χέρι του στην πλάτη μου», είπε η 51χρονη ηθοποιός, σχολιάζοντας το σκηνικό που έγινε viral μετά την φετινή τελετή απονομής. 

 

Μάλιστα πρόσθεσε πως νιώθει πολύ «ντροπιασμένη» που κατά λάθος φάνηκε σαν να σνομπάρει τον Ράμι Μάλεκ. «Τον λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο. Είναι τόσο ευγενικός και γλυκομίλητος. Είναι μια γλύκα», είπε η Νικόλ Κίντμαν, τονίζοντας ταυτόχρονα πως εκείνη την στιγμή επικρατούσε μια μικρή σύγχυση πάνω στην σκηνή. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αμέσως μετά την τελετή οι δυο τους επικοινώνησαν για το περιστατικό. «Μου έστειλε ένα email. Του έστειλα ένα email... βασικά γελάσαμε πολύ», είπε η ηθοποιός μιλώντας σε δημοσιογράφο του ΕΤ. 

Μια εβδομάδα μετά το συμβάν, οι Νικόλ Κίντμαν και Ράμι Μάλεκ συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί των Critics' Choice Awards, όπου πόζαραν και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί μαζί. 

Μετά την μεγάλη διάσταση που πήρε ο «αποτυχημένος χαιρετισμός» από πλευρά του, ο Ράμι Μάλεκ είπε πως βρίσκει πλέον «γελοίο» όλο το δράμα που δημιουργήθηκε. 

«Είναι φίλη μου εδώ και καιρό και γι' αυτό βρίσκω όλο αυτό εντελώς γελοίο. Βασικά γελάω πάρα πολύ», είπε ο ηθοποιός. «Ανέβηκα εκεί πάνω και ήμουν τόσο σαστισμένος, δεν ξέρω καν πώς κατάφερα να βρω λέξεις για μιλήσω. Οπότε γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί η Νικόλ, σκέφτηκα, "Ορίστε λίγη ασφάλεια". Και μετά απλώς δεν με είδε. Τόσο απλό», είπε ο ηθοποιός. 

 
Πολιτισμός
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM