Ο Χάρι Στάιλς δήλωσε τρομοκρατημένος από έναν άστεγο που είχε βοηθήσει

Ο Χάρι Στάιλς δήλωσε τρομοκρατημένος από έναν άστεγο που είχε βοηθήσει Facebook Twitter
0

Ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς δήλωσε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου ότι κλειδώνει την πόρτα κάθε βράδυ στο δωμάτιό του καθώς τον καταδίωκε ένας άστεγος με τον οποίο βρίσκεται σε αντιδικία. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως ακόμη φοβάται.

Σύμφωνα με τον 25χρονο τραγουδιστή, πρόκειται για έναν άστεγο άνδρα, στον οποίο είχε προσφέρει παλιότερα βοήθεια. Όπως εξήγησε, είχε προθυμοποιηθεί να αγοράσει φαγητό στον 26χρονο, Πάμπλο Ορέρο, αφού τον είδε να κοιμάται έξω από το σπίτι του στο Λονδίνο τον Μάρτιο.

Ο Χάρι Στάιλς δήλωσε τρομοκρατημένος από έναν άστεγο που είχε βοηθήσει Facebook Twitter
Ο Πάμπλο Ορέρο

Μιλώντας στο δικαστήριο ο τραγουδιστής, δήλωσε ότι η συμπεριφορά του εν λόγω ατόμου ήταν «ακανόνιστη και τρομακτική». Ο Ορέρο φέρεται να τον παρακολουθεί από τότε και να του αφήνει σημειώσεις στο γραμματοκιβώτιό του. Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction δήλωσε ότι ένιωσε μεγάλη λύπη όταν είδε κάποιον τόσο νέο σε ηλικία να κοιμάται στον δρόμο. Του αγόρασε ένα σάντουιτς, σαλάτα και μάφινς.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ρώτησε τον τραγουδιστή εάν ήθελε να πάνε σε ένα εστιατόριο για φαγητό, πράγμα που έκανε τον τραγουδιστή να αισθάνεται άβολα, όπως δήλωσε. Αφού προσπάθησε να κόψει την όποια επαφή με τον άστεγο νέο, ο Σταίλς λάμβανε σχεδόν καθημερινά γράμματα και χρήματα στο γραμματοκιβώτιό του. Στο δικαστήριο Ορέρο ρωτήθηκε αν ήταν ερωτευμένος με τον τραγουδιστή και ο αρνήθηκε. Ο Στάιλς επεσήμανε ότι ελέγχει το σπίτι από τότε, ενώ ο άνδρας καταδικάσθηκε και η ποινή του θα ανακοινωθεί σε περίπου δέκα μερες.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ