Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ απαντά για το γράμμα της: «Καταρρακώθηκα και θύμωσα»

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ απαντά για το γράμμα της: «Καταρρακώθηκα και θύμωσα» Facebook Twitter
0

Πριν από μερικές ημέρες, οι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μήνυση στην Mail on Sunday επειδή δημοσίευσε αποσπάσματα ιδιωτικής επιστολής της Δούκισσας στον πατέρα της. Και τώρα ο Τόμας Μαρκλ αποφάσισε να εξηγήσει γιατί έδωσε στην εφημερίδα το γράμμα της κόρης του.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που διέρρευσε αποσπάσματα του γράμματος, αλλά αρνείται πως πληρώθηκε σχετικά, εξηγώντας πως το έκανε απλώς και μόνο για να απαντήσει σε ένα άρθρο του περιοδικού People. Το συγκεκριμένο άρθρο ανέφερε πως ο Τόμας είχε απορρίψει επανειλημμένες προσπάθειες της κόρης του να συμφιλιωθούν. 

Η όλη ιστορία ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη όταν ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε την απόφαση της Μέγκαν να μηνύσει την μητρική εταιρία της βρετανικής Mail, Associated Newspapers, κάνοντας λόγο για «συνεχείς παραποιήσεις» και μια «αδίστακτη εκστρατεία» εναντίον την Δούκισσας του Σάσεξ.

Η πέντε σελίδων επιστολή -που έστειλε η Μέγκαν στον πατέρα της μετά τον βασιλικό γάμο- ερμηνεύθηκαν από ανώνυμους φίλους της Δούκισσας ως μια προσπάθεια επανόρθωσης της σχέσης τους. Την Κυριακή, ο Τόμας Μαρκλ είπε στην Mail on Sunday πως σκόπευσε να κρατήσει κρυφό το γράμμα, αλλά εξαγριώθηκε από το άρθρο του People.

«Αποφάσισα να δώσω στη δημοσιότητα μέρη του γράμματος λόγω του άρθρου των φίλων της Μέγκαν στο περιοδικό People. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Κυκλοφόρησα μόνο αποσπάσματα επειδή το υπόλοιπο μέρος ήταν πολύ οδυνηρό. Το γράμμα δεν ήταν πολύ τρυφερό απέναντί μου. Με πλήγωσε», είπε ο Τόμας Μαρκλ. Επιπλέον διέψευσε τις φήμες πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Μέγκαν μετά τον γάμο της. 

Το αρχικό άρθρο του People ανέφερε πως ο Τόμας είχε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το όνομα της κόρης του, και επικαλούμενο φίλο της Μέγκαν είχε γράψει πως στην επιστολή η Δούκισσα έλεγε στον πατέρα της να σταματήσει να την στοχοποιεί μέσω των μίντια ώστε να διορθωθεί η σχέση τους. Ο πατέρας της ωστόσο χαρακτήρισε το γράμμα ως «τελευταίο αντίο». «Όταν το άνοιξα, ήλπιζα πως ήταν ο κλάδος ελιάς που περίμενα τόσο. Περίμενα πως θα ήταν ένα βήμα προς την συμφιλίωση. Αντιθέτως με πλήγωσε πολύ. Καταρρακώθηκα τόσο που δεν μπορούσα να το δείξω σε κανέναν και δεν θα το έκανα ποτέ, αν δεν ερχόταν εκείνο το άρθρο του People που σήμαινε πως έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», δήλωσε ο Τόμας Μαρκλ.

Με πληροφορίες από Vanity Fair

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Πολιτισμός / Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ισπανίας ψηφιοποιεί χειρόγραφες σημειώσεις του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Τα πρωτότυπα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι προστέθηκαν στη συλλογή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ισπανίας το 1967. Έκτοτε για περισσότερα από 100 χρόνια κανείς δεν γνώριζε για την ύπαρξή τους
THE LIFO TEAM