Ο Τζάστιν Τρουντό στην κεφαλή του Gay Pride στο Τορόντο: «Να αγαπάτε όποιον θέλετε»

Ο Τζάστιν Τρουντό στην κεφαλή του Gay Pride στο Τορόντο: «Να αγαπάτε όποιον θέλετε» Facebook Twitter
1

Ο Τζάστιν Τρουντό στήριξε ξανά και φέτος την Παρέλαση Υπερηφάνειας και βρέθηκε στην κεφαλή της παρέλασης για το Pride που έγινε την Κυριακή στο Τορόντο του Καναδά.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά περπάτησε στους δρόμους της πόλης κρατώντας την χαρακτηριστική σημαία της κοινότητας LGBTQI+ στα χρώματα του ουράνιου τόξου, η οποία έφερε στο κέντρο το έμβλημα του Καναδά.


«Χαρούμενο Pride, Τορόντο» έγραψε ο Τζάστιν Τρουντό σε μήνυμά του στο Instagram, όπου δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από την παρέλαση. 

«Να είστε περήφανοι για το ποιοι είστε, να αγαπάτε όποιον θέλετε και να γνωρίζετε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό των Καναδών ΛΟΑΤΚΙ», σημείωσε παρόμοιο μήνυμά του στο Twitter, όπου ανέβασε επίσης ένα βίντεο από την παρέλαση. 

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Καναδός πρωθυπουργός συμμετέχει στο Gay Pride του Καναδά, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε κάνει το 2016 και το 2018.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Pride, Toronto! ???️‍? Bonne Fierté, Toronto! #PrideTO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Trudeau (@justinpjtrudeau) στις

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια