ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τέλος οι ρομαντικές κομεντί για τον Χιου Γκραντ: «Είμαι πια πολύ γέρος, άσχημος και χοντρός»

Τέλος οι ρομαντικές κομεντί για τον Χιου Γκραντ: «Είμαι πια πολύ γέρος, άσχημος και χοντρός» Facebook Twitter
0

Ο Χιου Γκραντ λέει πως οι μέρες του ως σταρ των ρομαντικών κομεντί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και δηλώνει χαρούμενος που έκλεισε πια αυτός ο κύκλος ρόλων.

Ο 58χρονος ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε διάσημες ρομαντικές ταινίες όπως τα «Love Actually», «Bridget Jones's Diary» και «About a Boy», αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter πως χαίρεται που σταμάτησε να παίζει τέτοιους ρόλους.

«Έχω γίνει πια πολύ γέρος, άσχημος και χοντρός για τέτοιους ρόλους», ανέφερε ο Χιου Γκραντ, προσθέτοντας πως όταν κάποτε τους έπαιζε ένιωθε πολύ περιορισμένος, «αλλά όχι σε βαθμό που να παραπονιέμαι». «Πληρωνόμουν ένα κάρο λεφτά. Ήμουν πολύ τυχερός. Και για τις περισσότερες από αυτές τις ρομαντικές κωμωδίες νιώθω περήφανος, τις βλέπω και αρέσουν και στον κόσμο. Πιστεύω ακράδαντα πως η δουλειά μας είναι να διασκεδάζουμε τους άλλους. Μας θεωρώ κάτι σαν τεχνίτες, μαζί με τον τύπο που φτιάχνει τα φώτα ή εκείνον στο μοντάζ. Γιατί αν δεν ισχύει αυτό, τότε είναι είναι λίγο εγωκεντρικό», εξηγεί ο ηθοποιός.

Τέλος οι ρομαντικές κομεντί για τον Χιου Γκραντ: «Είμαι πια πολύ γέρος, άσχημος και χοντρός» Facebook Twitter
Ο Hugh Grant με την σύζυγό του Anna Elisabet Eberstein στις Χρυσές Σφαίρες, τον Ιανουάριο του 2019.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Χιου Γκραντ παραδέχεται πως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα έκανε διαφορετικά στην καριέρα του. «Βασικά τα πάντα. Κάθε απόφαση που πήρα ήταν ενδεχομένως λάθος. Μετά το "Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία", είχα τον κόσμο στα πόδια μου, θα έπρεπε να είχα πάρει πιο ενδιαφέρουσες αποφάσεις και να κάνω διαφορετικές επιλογές. Αντιθέτως, επανέλαβα τον εαυτό μου σχεδόν πανομοιότυπα για περίπου 17 συνεχόμενες φορές», λέει ο ηθοποιός. 

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM