Παντρεύτηκε ο Ίντρις Έλμπα - Ο εντυπωσιακός τριήμερος γάμος στο Μαρόκο

Παντρεύτηκε ο Ίντρις Έλμπα - Ο εντυπωσιακός τριήμερος γάμος στο Μαρόκο Facebook Twitter
0

Ο Ίντρις Έλμπα παντρεύτηκε την 29χρονη Sabrina Dhowre, μοντέλο και Miss Vancouver 2014, σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Μαρόκο, που κράτησε τρεις ημέρες.

Η βρετανική Vogue έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, που έγινε την Παρασκευή στο πολυτελές ξενοδοχείο Ksar Char Bagh στο Μαρακές. 

Η 29χρονη Sabrina εμφανίστηκε με δυο φορέματα του οίκου Vera Wang με τον 45χρονο ηθοποιό να επιλέγει για την γαμήλια τελετή ένα κοστούμι δια χειρός Ozwald Boateng.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Congratulations to newlyweds #IdrisElba and #SabrinaDhowre who exchanged vows in Morocco on April 26 2019. Celebrations were spread over three days in Marrakech. See more in the world exclusive in the July 2019 issue of #BritishVogue. Photographed by @SeanThomas_Photo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#IdrisElba wears custom @Ozwald_Boateng tailoring as he weds #SabrinaDhowre. See more of the world exclusive in the upcoming July 2019 issue of #BritishVogue. Photographed by @SeanThomas_Photo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις


Το βράδυ πριν από την γαμήλια τελετή, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού γιόρτασαν τον γάμο τους σε ένα ιδιωτικό δείπνο ενώ για το Σάββατο, έχει προγραμματιστεί ένα μεγάλο πάρτι στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental. 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και η πρόταση γάμου είχε γίνει επί σκηνής στην προβολή της ταινίας «Yardie» του Ίντρις Έλμπα, με τον 45χρονο ηθοποιό να γονατίζει τότε μπροστά στην σύντροφό του και να της ζητά να τον παντρευτεί.

Παντρεύτηκε ο Ίντρις Έλμπα - Ο εντυπωσιακός τριήμερος γάμος στο Μαρόκο Facebook Twitter

Με πληροφορίες από Guardian

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM