Κίτρινα Γιλέκα: Έξι στους 10 Γάλλοι θέλουν να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις

Κίτρινα Γιλέκα: Έξι στους 10 Γάλλοι θέλουν να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις Facebook Twitter
0

Έξι στους δέκα Γάλλους θα ήθελαν να σταματήσουν οι εβδομαδιαίες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των «Κίτρινων Γιλέκων», σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση της εταιρείας Elabe δείχνει ότι το ποσοστό εκείνων που θέλουν να σταματήσουν οι διαδηλώσεις αυξήθηκε στο 60%, από 56% που ήταν τον Φεβρουάριο.

Ένα σημαντικό ποσοστό πάντως, το υπόλοιπο 40%, πιστεύει ότι τα «Κίτρινα Γιλέκα» πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Ένας στους δύο Γάλλους (ποσοστό 50%) είπε ότι στηρίζει ή «συμπαθεί» το κίνημα.

Οι περισσότεροι "συμπαθούντες" προέρχονται από την εργατική και μεσαία τάξη (ποσοστά 66% και 52% αντίστοιχα).

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM