ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Στόρμι Ντάνιελς έδειξε στον πλανήτη το πέος του Τραμπ με τη βοήθεια μανιταριών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Στόρμι Ντάνιελς έδειξε στον πλανήτη το πέος του Τραμπ με τη βοήθεια μανιταριών (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
2

Σε μία έμμεση απεικόνιση του μορίου του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε την Τρίτη η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ. 

Ο παρουσιαστής προσέφερε στην Ντάνιελς έναν δίσκο με πλαστικά μανιτάρια και εκείνη διάλεξε το μανιτάρι που θυμίζει περισσότερο το ανδρικό μόριο του 45ου προέδρου των ΗΠΑ. 

Στο βιβλίο της "Full Disclosure" η κατά κόσμον Νάταλι Κλίφορντ γράφει για τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον μεγιστάνα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για την τριχοφυΐα του μεγιστάνα που τον παρομοιάζει με γέτι, προσθέτοντας πως «το πέος του θύμιζε μανιτάρι από το ηλεκτρονικό παιχνίδι "Mario Kart"», 

«Ήταν το λιγότερο ενδιαφέρον σεξ που έκανα ποτέ, αλλά ξεκάθαρα δεν μοιραζόταν την ίδια άποψη με μένα». 

 
Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εχουν κολλησει με τον Τραμπακουλα κ ξεκατινιαζονται. Ωραια χτυπηματα κατω απ τη μεση...γινονται ακριβως σαν τον Τραμπ.....ακομα το φυσανε οι Χιλλαροπληκτοι...
Φυσικά αν ο Πρόεδρος Τραμπ δείξει αύριο τα γεννητικά όργανα της εν λόγω πόρνης (π.χ. σε αναπαράσταση τούρτας) θα ξεσπάσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος.Το δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ είναι τόσο ηλίθιο στην υστερία του με τον Τραμπ, που δεν διστάζει να πριονίσει το κλαδί πάνω στο οποίο κάθεται. Το αν ο Τραμπ έκανε σεξ με την "κυρία" είναι ένα θέμα που αφορά τον ίδιο, την "κυρία" και την γυναίκα του. Και κανέναν άλλο.Οι δημοκρατικοί ξοδεύουν εκατομμύρια επί εκατομμυρίων για να πείσουν τον κόσμο ότι το σεξ με μια πόρνη πριν 10 χρόνια αποτελεί πολιτικό επιχείρημα. Μέσα στην λύσσα τους, παραβλέπουν ότι αποδομούν όλους τους δημοκρατικούς θεσμούς της ίδιας τους της χώρας.