Πανικός σε σόου στο εστιατόριο του Salt Bae - Τουρίστες, ανάμεσά τους και ένας Έλληνας, πήραν φωτιά

Πανικός σε σόου στο εστιατόριο του Salt Bae - Τουρίστες, ανάμεσά τους και ένας Έλληνας, πήραν φωτιά Facebook Twitter
0

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους κι ένας Έλληνας, από φωτιά που ξέσπασε στη διάρκεια ενός σόου σε εστιατόριο του Salt Bae στην Κωνσταντινούπολη. 

Τρεις τουρίστες και δύο σερβιτόροι τραυματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη διάρκεια ενός σόου με φωτιές σε κατάστημα της αλυσίδας εστιατορίων Nusr-Et, των οποίων ιδιοκτήτης είναι ο Nusret Gökçe. Ευρύτερα γνωστός ως «Salt Bae», ο Nusret κατέκτησε το ίντερνετ και τα social media στις αρχές του 2017 για τον τρόπο που κόβει το κρέας και αλατίζει τα φαγητά. 

Σοβαρά τραυματίστηκε μία τουρίστρια από την Τσεχία καθώς πήρε φωτιά το φόρεμά της. Ο σύντροφος της υπέστη επίσης μικροεγκαύματα. «Έχω μερικά εγκαύματα, αλλά η κοπέλα μου είναι πολύ πιο σοβαρά από μένα», δήλωσε ο άντρας σε τουρκική εφημερίδα. 

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένας Έλληνας τουρίστας, ο Αλέξανδρος Σεβέρης, ο οποίος βρισκόταν για μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και ένας ακόμη τουρίστας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια ενός σόου με φωτιές. 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η στιγμή που ένας σερβιτόρος, ενδεχομένως στην προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά, έριξε κάποιο άλλο υγρό με αποτέλεσμα αυτή να φουντώσει χειρότερα, τυλίγοντας στις φλόγες όσους βρίσκονταν κοντά. 

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Διεθνή / Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Το πλήθος τήρησε 16 λεπτά σιγής, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά γύρω από τα κιγκλιδώματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την είσοδο του σταθμού
LIFO NEWSROOM
Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM
«Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Διεθνή / «Favela Lives Matter»: Χιλιάδες στους δρόμους του Ρίο μετά την πιο φονική αστυνομική επιχείρηση στη Βραζιλία

Οι διαδηλωτές κάλεσαν την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική αστυνόμευσης που, όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζει τις λαϊκές συνοικίες ως «ζώνες πολέμου»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Διεθνή / Τανζανία: H Σαμίγια Σουλούχου Χασάν επανεκλέγεται πρόεδρος και εκατοντάδες θεωρούνται νεκροί στις ταραχές

Οι διαδηλώσεις οδηγούνται κυρίως από νέους - Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τη δημοκρατία καταστέλλοντας τους βασικούς ηγέτες της αντιπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM