Πρόκληση από τον Μαδούρο - Πήγε στην Τουρκία για δείπνο και σόου από τον Salt Bae

Πρόκληση από τον Μαδούρο - Πήγε στην Τουρκία για δείπνο και σόου από τον Salt Bae Facebook Twitter
3

Την ώρα που στη Βενεζουέλα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν να φάνε, το σόου που έδωσε ο πρόεδρος Μαδούρο στο εστιατόριο του σεφ «Salt Bae» προκαλεί οργή.

O Νουσρέτ Γκιοκτσέ δημοσίευσε τις φωτογραφίες από το δείπνο στον λογαριασμό του στο Instagram και η είδηση έφτασε στη Βενεζουέλα προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια κατά του προέδρου.

Ο Νικολας Μαδούρο επέστρεφε από ένα ήδη αμφιλεγόμενο ταξίδι στη Κίνα και το Bloomberg αναφέρει πως έκανε στάση στην Κωνσταντινούπολη για να επισκεφθεί το εστιατόριο του φημισμένου σεφ.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν τον Μαδούρο αν απολαμβάνει τεράστιες μπριζόλες και πούρα ενώ ένοπλοι φρουροί έχουν αποκλέισει τη είσοδο στον ιδιωτικό χώρο του εστιατορίου.

Πολλές από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε ο σεφ στα social media «εξαφανίστηκαν» λίγες ώρες μετά.

 
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι κάπως .. όταν οι πολίτες ενός απο τους τελευταίους παραδείσους του υπαρκτού βάζουν στο φούρνο μέχρι και κατοικίδια που γαυγίζουν η νιαουρίζουν ο πρόεδρος της να ματσακώνει σταβλισιες, μιλάμε για επίπεδο !