Η Μαλία Ομπάμα, που αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ κι όλοι απορούν

Η Μαλία Ομπάμα, που αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ κι όλοι απορούν Facebook Twitter
0

Η Μαλία Ομπάμα, η μεγάλη κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ, αποφεύγει γενικά τα μέσα ενημέρωσης οπότε η εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ ενός μουσικού συγκροτήματος γέννησε πολλές απορίες. 

Με ένα σκούφο στο κεφάλι, κάνοντας lip-syncing και παίζοντας (;) φυσαρμόνικα, η Μαλία εμφανίζεται στο βίντεο για το νέο τραγούδι «Walking On Air» του συγκροτήματος The New Dakotas, από τη Βοστόνη. 

«Δεν ξέρετε τους The New Dakotas; Δεν είστε οι μόνοι;», σχολιάζει σε σχετικό δημοσίευμά του το BBC, σημειώνοντας πως στο Spotify το δημοφιλέστερο υποτίθεται τραγούδι τους μετρά μόλις 2.000 ακροάσεις. Στο μεταξύ το τελευταίο τους βίντεο στο YouTube έχει 1.500 views.

Κάτι που δεν ισχύει, φυσικά, στην περίπτωση εκείνου με πρωταγωνίστρια την Μαλία Ομπάμα, που έχει τετραπλάσια απήχηση σε μόλις μια εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησε, έχοντας ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τα 200.000 views.

 

Σύμφωνα με το αμερικανικό The Hill, το συγκεκριμένο μουσικό συγκρότημα πηγαίνει στο Harvard University, όπου φοιτά για δεύτερη χρονιά η κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου. 

Η εμφάνισή της σε βιντεοκλίπ είναι κάτι εντελώς απρόσμενο και καθόλου συνηθισμένο, καθώς τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της, Σάσα, κρατούν γενικά πολύ χαμηλό προφίλ, παρόλο που ο πατέρας τους είναι ένας από τους διασημότερους ανθρώπους στον πλανήτη. 

Η Μαλία Ομπάμα, που αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης, συμμετείχε σε βιντεοκλίπ κι όλοι απορούν Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM