Αυτή η ιδιοκτήτρια καφέ έκανε καμπάνια για να πάει ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο μαγαζί της και τα κατάφερε

Αυτή η ιδιοκτήτρια καφέ έκανε καμπάνια για να πάει ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο μαγαζί της και τα κατάφερε Facebook Twitter
0

Κάπου στο Τορόντο υπάρχει ένα καφέ, το Grinder Coffee.

Το 2017, η ιδιοκτήτριά του είχε ξεκινήσει μια καμπάνια μέσω ίντερνετ για να καταφέρει τον Ίντρις Έλμπα να επισκεφτεί την επιχείρησή της στη διάρκεια του Toronto International Film Festival. Αλλά απέτυχε.

Η Joelle Murray, όμως κάθε άλλο παρά πτοήθηκε, αποφασίζοντας να «βάλει στόχο» άλλον διάσημο ηθοποιό- αυτή τη φορά τον Ράιαν Γκόσλινγκ. 

Οπότε ξεκίνησε ξανά μια διαδικτυακή καμπάνια για να τον πείσει να έρθει στο καφέ της, στη διάρκεια του φετινού φεστιβάλ.  


Το σχέδιό της έγινε γρήγορα viral και η Joelle πόσταρε κάθε μέρα στη σελίδα «πειραγμένες» πλην ευφάνταστες φωτογραφίες, με τον ηθοποιό σε μια έκδοσή του από χαρτόνι να ποζάρει σε διάφορα σημεία του καφέ.



Κι αυτή τη φορά, η ιστορία έχει happy ending, αφού ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι μόνο έμαθε για την καμπάνια, αλλά πέρασε κιόλας από το καφέ της Joelle. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο Γκόσλινγκ της είπε ότι δεν είδε αυτός τις αναρτήσεις, αλλά η μητέρα του, η οποία και τον παρότρυνε να επισκεφτεί το καφέ. 

«Μου έδειξε πως χάρηκε μου με γνώρισε όσο το απόλαυσα κι εγώ. Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Είναι απίστευτα γλυκομίλητος, ένα υπέροχο αγόρι από τον Καναδά με εξαιρετικούς τρόπους, που επίσης μυρίζει φανταστικά», είπε η Joelle. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Τζο Ντον Μπέικερ – Ο πρώτος Αμερικανός «κακός» του Τζέιμς Μποντ και θρύλος του ‘Walking Tall’

Η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 2012 στην ταινία Mud του Τζεφ Νίκολς, πλάι στον Μάθιου Μακόναχι, για την οποία τιμήθηκε με το Robert Altman Award.
LIFO NEWSROOM