Ανακοίνωση από τον Bono για την «χαμένη» του φωνή

Ανακοίνωση από τον Bono για την «χαμένη» του φωνή Facebook Twitter
0

Ο Μπόνο, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι έχει επανέλθει πλήρως η φωνή του και ζητά από τους φανς του να μείνουν ήσυχοι πως η περιοδεία των U2 θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία που έχει προγραμματιστεί να κάνει το συγκρότημα, μετά το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο Βερολίνο όπου ο Mπόνο αναγκάστηκε να φύγει από τη σκηνή, μην μπορώντας να τραγουδήσει.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες το βράδυ ο ατζέντης του, ο Μπόνο διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του.

«Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου για την υπόλοιπη περιοδεία», σημειώνει ο 58χρονος τραγουδιστής, εκφράζοντας την πολύ μεγάλη του χαρά και ανακούφιση που αυτός ο σοβαρός κίνδυνος αποσοβήθηκε.

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής υπογραμμίζει ότι τη χαρά του αυτή μετριάζει η επιβεβλημένη διακοπή της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο και δεσμεύεται ότι το γκρουπ θα επιστρέψει για μια συναυλία εκεί στις 13 Νοεμβρίου για να αποζημιώσει αυτούς που βρίσκονταν εκεί.

Σε αυτήν τη συναυλία, τη δεύτερη και τελευταία που θα έδινε το συγκρότημα στο Βερολίνο, ο Μπόνο φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη φωνή του ήδη από τα πρώτα τραγούδια, προτού αναγκαστεί στη συνέχεια να ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ για την αποψινή ακύρωση. Ο Μπόνο ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά έπειτα από μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό», ανέφερε το ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του.

Η ξαφνική αυτή ματαίωση θορύβησε τους θαυμαστές του συγκροτήματος και προκάλεσε αμφιβολίες σχετικά με τη συνέχιση της περιοδείας του διάρκειας επτά μηνών με τίτλο "Experience + Innocence", καθώς πολλοί έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Η επόμενη συναυλία της περιοδείας των U2 προβλέπεται να γίνει στην Κολωνία, επίσης στη Γερμανία. Το συγκρότημα αναμένεται στη συνέχεια να δώσει συναυλίες στη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της πρώτης από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες τους στο Βερολίνο, ο Μπόνο κατήγγειλε τις πρόσφατες βιαιότητες της άκρας δεξιάς στο Κέμνιτς της Γερμανίας. "Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην Ευρώπη και σε αυτή τη χώρα", είπε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «This That Keeps On» του Δημήτρη Παπαϊωάννου καταχειροκροτήθηκε στο Ηρώδειο

Πολιτισμός / Το «This That Keeps On» του Δημήτρη Παπαϊωάννου καταχειροκροτήθηκε στο Ηρώδειο

Τριάντα χορευτές και ηθοποιοί ζωντάνεψαν επί σκηνής τα υβριδικά πλάσματά του, ενεργοποιώντας τον χώρο με το μοναδικό του ύφος που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας
LIFO NEWSROOM
Βραβεία Νόμπελ: Ο Τραμπ ρίχνει τη σκιά του στη διοργάνωση - Προειδοποιήσεις για την ακαδημαϊκή ελευθερία

Πολιτισμός / Βραβεία Νόμπελ: Ο Τραμπ «ρίχνει τη σκιά του» στον θεσμό - Προειδοποιήσεις για την ακαδημαϊκή ελευθερία

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εισαγάγει ή προτείνει μια σειρά από μέτρα, τα οποία οι επικριτές υποστηρίζουν ότι θα εμποδίσουν την εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα
LIFO NEWSROOM
2o Sex Positive Festival: Ένα τριήμερο για τη σεξουαλική απελευθέρωση στην Αθήνα

Πολιτισμός / 2o Sex Positive Festival: Ένα τριήμερο για τη σεξουαλική απελευθέρωση στην Αθήνα

Με κοινοτικό χαρακτήρα και χωρίς κερδοσκοπικό προσανατολισμό, η διοργάνωση βασίζεται στη συλλογική εργασία και στην ελεύθερη συνεισφορά των συμμετεχόντων, ώστε να παραμείνει ανοιχτή σε όλους ανεξαρτήτως εισοδήματος
LIFO NEWSROOM
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ τιμώμενη καλεσμένη στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ιπέρ τιμώμενη καλεσμένη στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός θα προλογίσει αρκετές από τις ταινίες του αφιερώματος στην καριέρα της, ενώ θα δώσει και masterclass αφιερωμένο στις διαφορές μεταξύ θεατρικής και κινηματογραφικής ερμηνείας
LIFO NEWSROOM
Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Πολιτισμός / Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Η παράσταση αντλεί υλικό από λαϊκές παραδόσεις και αρχέγονες τελετουργίες των Βαλκανίων, οι οποίες όπως λέει, «εμπλέκουν το σώμα, το πέος και τον κόλπο σε διαφορετικές μορφές»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Πολιτισμός / Οι ΗΠΑ σε περίοδο λογοκρισίας: ο Στίβεν Κινγκ «πρωταγωνιστεί» στις απαγορεύσεις βιβλίων

Οι πολιτείες που πρωτοστατούν στη λογοκρισία είναι η Φλόριντα, το Τέξας και το Τενεσί, οι οποίες ευθύνονται για περίπου το 80 % των καταγεγραμμένων απαγορεύσεων
LIFO NEWSROOM