Ο Ρονάλντο έφτασε υπό άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Costa Navarino

Ο Ρονάλντο έφτασε υπό άκρα μυστικότητα στην Ελλάδα - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Costa Navarino Facebook Twitter
1

Στην Μεσσηνία βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να κάνει ινκόγκνιτο διακοπές στο πολυτελές θέρετρο Costa Navarino.

Ο Ρονάλντο δεν είναι μόνος καθώς στις διακοπές του τον συνοδεύει η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Ο διεθνής άσος φέρεται να έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί ταξίδεψε με ελικόπτερο για τις εγκαταστάσεις του Costa Navarino στην Πύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας, είναι δρακόντεια και κανείς δεν μπορεί να τον προσεγγίσει καθώς φέρεται να διαμένει σε μια από τις καλές φυλασσόμενες βίλες του συγκροτήματος.

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Ρονάλντο  δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη ενώ σημειώνεται πως την ίδια τοποθεσία είχε επισκεφθεί και το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το messiniapress.gr, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται και μέλος της οικογένειας Ολαγιάν, η οποία είναι μέτοχος της ΤΕΜΕΣ.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια