Το Sons of Anarchy καλεί τον Marilyn Manson στην τελευταία του σεζόν

Το Sons of Anarchy καλεί τον Marilyn Manson στην τελευταία του σεζόν Facebook Twitter
1

Ο Marilyn Manson θα εμφανιστεί ως ακραίος ρατσιστής στην έβδομη και τελευταία σεζόν του Sons of Anarchy, όπως ανακοίνωσε το FX την Πέμπτη.


Ο Manson θα υποδυθεί τον Ron Tully, έναν κρατούμενο με ισχύ, τον οποίο ο Jax θα χρησιμοποιήσει με σκοπό να διευρύνει τη σφαίρα της επιρροής του.


Ο παραγωγός του Sons, Kurt Sutter είχε πρόσφατα άφησε να εννοηθεί ότι ο Manson θα συμμετείχε με κάποιον τρόπο στον τελευταίο κύκλο της δραματικής σειράς του FX.


Η μουσική του Manson έχει χρησιμοποιηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, όπως στο Alias, στο Alphas και στο The Following. Πέρσι, παραχώρησε τη φωνή του στο The Shadow του Once Upon a Time.


«Το Sons of Anarchy υπήρξε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου, όπως και στη ζωή του πατέρα μου», είπε σε δηλώσεις του ο Manson. «Έτσι ήμουν αποφασισμένος να τον κάνω υπερήφανο με το να γίνω μέρος σε κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στην ιστορία ως το πιο εκπληκτικό κομμάτι της κινηματογραφικής τηλεόρασης. Και στην τελική, η ουσία του Sons of Anarchy αφορά αυτή τη σχέση. Έτσι τώρα το μόνο που χρειάζομαι είναι μια μοτοσικλέτα».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

TV & Media / Στο Παρά Πέντε - 20 χρόνια μετά: Η συγκίνηση στο reunion και η αναφορά σε όσους «έφυγαν»

«Η Ειρήνη Κουμαριανού ήταν, είναι και θα είναι η γιαγιά της καρδιάς μας» έγραψαν στα social - «Είμαι κατά το ήμισυ στο reunion γιατί δεν είναι εδώ ο Γεράσιμος Μιχελής» είπε ο Πατρίκιος Κωστής
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια