O RuPaul μόλις απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας- Πρώτη φορά σε drag queen

O RuPaul μόλις απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας- Πρώτη φορά σε drag queen Facebook Twitter
0

O RuPaul μόλις έγινε η πρώτη drag queen με δικό της αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας (Hollywood Walk of Fame).

Ο 57χρονος οικοδεσπότης του Drag Race δήλωσε ότι ήταν πολύ συγκινημένος με την τιμή την οποία ονειρευόταν από τότε που ήταν παιδί.

«Αυτή είναι σίγουρα η πιο σημαντική στιγμή της επαγγελματικής μου καριέρας» δήλωσε ο σταρ της τηλεόρασης.

Πολλοί ήταν οι φανς του ίδιου, αλλά και του σόου, που είχαν γεμίσει τη λεωφόρο του Χόλιγουντ για να τον χειροκροτήσουν και να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα έχει προσφέρει στην κοινότητα των LGBTQ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζέιν Φόντα τίμησε τον RuPaul καθώς ήταν αυτή που τον παρουσίασε στην εκδήλωση και μίλησε με θερμά λόγια.

O RuPaul μόλις απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας- Πρώτη φορά σε drag queen Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Images

Ο RuPaul συνοδευόταν από τον σύζυγό του Georges LeBar και την οικογένειά του. Ευχαρίστησε την Τζέιν Φόντα για την έμπνευση που του έχει πρσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αναφέρθηκε και σε έναν καθηγητή του, τον Μπιλ Πάνελ.

«Μου έδωσε την καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα ποτέ να αποκτήσω, ενώ ήμουν φοιτητής: Μην πάρεις ποτέ τη ζωή πολύ στα σοβαρά...»

Δείτε επίσης >>>

Αυτή είναι η ιστορία του άντρα που κρύβεται πίσω απ' τη δημοφιλέστερη drag queen όλων των εποχών
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA AWARDS 2026

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Βωμολοχίες, αμήχανες στιγμές και αρνητικά ρεκόρ - Όσα έγιναν στην τελετή

Τα φετινά βραβεία Bafta χαρακτηρίστηκαν από έναν απρόβλεπτο συνδυασμό επαίνων και αμήχανων στιγμών, καθώς το βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου απονεμήθηκε σε έναν μέχρι πρότινος άγνωστο ηθοποιό
THE LIFO TEAM
BAFTA 2026 ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Πολιτισμός / Bafta Film Awards 2026: Τι συνέβη με «ρατσιστική βρισιά» που ακούστηκε - Η συγγνώμη του παρουσιαστή

«Ήταν η στιγμή που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Ένας άνδρας φώναξε μια ρατσιστική βρισιά καθώς δύο διάσημοι μαύροι ηθοποιοί απένειμαν ένα βραβείο» σχολιάζει το CNN
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Πολιτισμός / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Βερολίνου τιμά την Αγγελική Παπούλια

Η διοργάνωση που εδώ και έντεκα χρόνια προωθεί τον ελληνικό κινηματογράφο στη γερμανική πρωτεύουσα φέτος τιμά την καταξιωμένη ηθοποιό και ανοίγει τη συζήτηση για τη γυναικεία και non-binary ταυτότητα στη μεγάλη οθόνη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ