Ο Νεϊμάρ θέλησε να τιμήσει τον Στίβεν Χόκινγκ αλλά ο τρόπος που το έκανε προκάλεσε οργή

Ο Νεϊμάρ θέλησε να τιμήσει τον Στίβεν Χόκινγκ αλλά ο τρόπος που το έκανε προκάλεσε οργή Facebook Twitter
0

Οργή έχει προκαλέσει ο Νεϊμάρ με μια ανάρτησή που έκανε στο Twitter προκειμένου, υποτίθεται, να τιμήσει τον Στίβεν Χόκινγκ που έφυγε χτες από τη ζωή.

Ο διάσημος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτήν την περίοδο απέχει από τους αγώνες καθώς έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του. 

Χθες Τετάρτη, ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Στίβεν Χόκινγκ, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία του σε αναπηρικό αμαξίδιο, όπου φαίνεται το τραυματισμένο πόδι του και ο ίδιος να ποζάρει χαμογελαστός και ημίγυμνος. Την φωτογραφία συνόδευσε με μια φράση που είχε πει κάποτε ο διακεκριμένος επιστήμονας, μιλώντας για την αναπηρία του. 

«Πρέπει να έχεις θετική στάση και να αξιοποιείς όσο καλύτερα μπορείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι», ήταν η φράση του Χόκινγκ που αποφάσισε να αναπαράγει ο Νεϊμάρ- ή έστω όποιος διαχειρίζεται τα social media του. 

Η κίνησή του εξόργισε τους θαυμαστές του -και όχι μόνο, που τον κατηγόρησαν πως μια τέτοια μέρα και στο θάνατο ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου, αυτό που έκανε ήταν απλώς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να προβάλλει τον εαυτό του. Επίσης του σχολίασαν πως ένα σπασμένο πόδι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με την ασθένεια και τα προβλήματα του Χόκινγκ.


Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM