Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πως θα καλέσουν στο γάμο τους 2.640 πολίτες

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πως θα καλέσουν στο γάμο τους 2.640 πολίτες Facebook Twitter
0

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καλέσουν 2.640 πολίτες στο Κάστρο του Ουίνδσορ για το γάμο τους, που θα γίνει στις 19 Μαΐου.

Το ζευγάρι θέλει η ξεχωριστή αυτή ημέρα «να διαμορφωθεί έτσι που να επιτρέπει στο κοινό να νιώσει επίσης μέρος των εορτασμών», αναφέρεται στην ανακοίνωση, καθώς «η περίσταση θα είναι μια στιγμή χαράς και διασκέδασης που θα αντικατοπτρίζει τις αξίες και τον χαρακτήρα της νύφης και του γαμπρού».


Οι επιλεγμένοι πολίτες που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την άφιξη των μελλόνυμφων και των υπόλοιπων καλεσμένων αλλά και την άμαξα όταν αναχωρήσει από το κάστρο. 


Η ομάδα που έχει προσκληθεί μέσα στο Κάστρο θα περιλαμβάνεται από 1.200 άτομα από «κάθε γωνία της χώρας», ανέφερε εκπρόσωπος του Παλατιού. 

Ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν έχουν ζητήσει τα άτομα που θα επιλεγούν να προέρχονται από «διαφορά υπόβαθρα και ηλικίες, συμπεριλαμβάνοντας νέους που έχουν επιδείξει ισχυρή παρουσία κι εκείνους που έχουν υπηρετήσει την κοινότητα».

Περίπου 200 άτομα θα προέρχονται από διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς, με τα οποία σχετίζεται στενά το ζευγάρι. Επίσης στους καλεσμένους θα υπάρχουν 100 μαθητές από δύο τοπικά σχολεία, μέλη της κοινότητα του Ουίνδσορ και 530 άτομα από τα The Royal Households και Crown Estate.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες παραβρίσκονται σε βασιλικό γάμο αφού το 1999 όταν παντρεύτηκαν ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σοφία είχαν προσκληθεί 8.000 πολίτες, που επιλέχθηκαν μέσω κλήρωσης. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

14ο ATHENS OPEN AIR FILM FESTIVAL

Πολιτισμός / Athens Open Air Film Festival: Επιστρέφει με εξαιρετικές ταινίες και υπαίθριες προβολές σε όλη την πόλη

Τσάι στη Σαχάρα, Zodiac, 12 Πίθηκοι, The Truman Show, Η Νύχτα του Κυνηγού, Moonstruck, μια ολονυχτία τρόμου, ένα full moon sleepover, αλλά και Ντελόν, Τριφό, Κασσαβέτης, Ντε Πάλμα: Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα του 14ου Athens Open Air Film Festival powered by ΔΕΗ.
NEWSROOM
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι» με 12 κλασικές ταινίες και μια μεγάλη πρεμιέρα

Η αγαπημένη εβδομάδα θερινών προβολών επιστρέφει και φέτος στη Ριβιέρα των Εξαρχείων με ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ταινίες που έχουν χρόνια να παιχτούν στη μεγάλη οθόνη.
NEWSROOM
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε μία σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Πολιτισμός / Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πως έπαιρνε σχεδόν θανατηφόρα δόση ηρεμιστικών: «Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να με σκοτώσει»

Η αποκάλυψη της Σελίν Ντιόν σχετικά με τη μεγάλη δόση ηρεμιστικών που έπαιρνε ώστε να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της αυτοάνοσης ασθένειας
NEWSROOM