Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε εκδήλωση με νέο look και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε εκδήλωση με νέο look και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος Facebook Twitter
1

Με νέο look εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε παιδιατρική κλινική του Λονδίνου, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή ΜΜΕ, καθώς μέχρι και το BBC ασχολήθηκε μαζί του.

Ο 35χρονος γαλαζοαίματος που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετά χρόνια πρόβλημα τριχόπτωσης, αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του αφήνοντας μόνο λίγες τρίχες στα πλάγια.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πειράζουν συχνά τον Ουίλιαμ για την φαλάκρά του ενώ και ο ίδιος δεν χάνει την ευκαιρία να αστειευτεί με το θέμα αυτό.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, ο δούκας του Κέιμπριτζ σχολίασε την απώλεια των μαλλιών του λέγοντας σε έναν κομμωτή, «δεν έχω πολλά μαλλιά, δεν μπορώ να σου δώσω πολύ δουλειά».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε εκδήλωση με νέο look και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος Facebook Twitter

Ούτε, όμως, η Κέιτ Μίντλετον τον αφήνει σε χλωρό κλαρί αφού πριν από μερικά χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας αγροτουριστικής γιορτής στην Αυστραλία έδειξε μία τούφα μαλλί από αλπάκα και είπε στον σύζυγό της: «Το χρειάζεται πιο πολύ από μένα».

Και ο αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι φροντίζει συχνά να λέει αστεία για τον φαλακρό αδερφό του. Το 2010, ενώ συνομιλούσε με έναν βετεράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στα νησιά Μπαρμπέιντος είπε για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ότι «ήταν ήδη φαλακρός από την ηλικία των 12 ετών».

Ο νεαρός πρίγκιπας βρέθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Evelina London» για την έναρξη του «Step into Health». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βοηθά πρώην μέλη των ενόπλων δυνάμεων και τους συντρόφους τους να εργαστούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε εκδήλωση με νέο look και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε σε εκδήλωση με νέο look και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος Facebook Twitter

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μπραντ Πιτ, Τζέιν Όστεν και Χίτσκοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «F1» του Τζόζεφ Κοζίνσκι, που φιλοδοξεί να γίνει η απόλυτη ταινία αγώνων ταχύτητας, η κομεντί «Jane Austen Wrecked my Life» και το χιτσκοκικό «The Man who knew Too Much» ξεχωρίζουν από το πληθωρικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πολιτισμός / Το book boyfriend, ο ιδανικός σύντροφος, το κακό παράδειγμα ή ο χάρτης των επιθυμιών μας;

Πώς οι φανταστικοί ήρωες των βιβλίων διαμορφώνουν τις απαιτήσεις μας απέναντι στο «τέλειο σύντροφο;» - Να είναι ευγενικός και τζέντλεμαν; Να είναι «αλήτης» ή να είναι ο καλύτερός μας φίλος;
LIFO NEWSROOM
Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2025: Η πρόσληψη του παρελθόντος – Η σήμερον ως αύριον και ως χθες

Πολιτισμός / Το «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά

Με συνολικά 140 εκδηλώσεις, το φετινό πρόγραμμα διατρέχει πολλαπλά πεδία καλλιτεχνικής έκφρασης και αναδεικνύει τη δημιουργική πολυφωνία του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού. 
LIFO NEWSROOM
Νίκος Καραθάνος

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: «Τζένη Τζένη» - η θρυλική κωμωδία έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την υπογραφή του Νίκου Καραθάνου

Μια αισθηματική κωμωδία-σταθμός έρχεται στο θέατρο μετά από 60 χρόνια, με την ανατρεπτική ματιά του σημαντικού και πολύ αγαπημένου Έλληνα σκηνοθέτη.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ