O «Τhe Rock» στο Walk of Fame

O «Τhe Rock» στο Walk of Fame Facebook Twitter
0

Ένα αστέρι στο περίφημο Walk of Fame του Χόλιγουντ για τον Ντουέιν Τζόνσον, τον "The Rock". Στις 13 Δεκεμβρίου, στις 11:30 ώρα Λος Άντζελες, στη λεωφόρο Χόλιγουντ 6801, θα τιμήσουν, σε ημίωρη τελετή, τον Ντουέιν στην κατηγορία «κινηματογραφικές ταινίες» ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο box-office.

«Όχι μόνο είναι σπουδαία η προσωπικότητα και το ταλέντο του Ντουέιν, αλλά έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα, χαρακτηριστικό που είναι ένα από τα κριτήρια για να γίνει κανείς "αθάνατος" στο Walk of Fame» δήλωσε στο Variety η υπεύθυνη των τελετών του Walk of Fame, Άνα Μαρτίνεζ. «Φανταζόμαστε ότι οι φανατικοί θαυμαστές του θα τραβήξουν δεκάδες φωτογραφίες του "αστεριού" του» συμπλήρωσε.

Λίγες μέρες μετά, οι θαυμαστές του θα δουν το «Βράχο» και στη μεγάλη οθόνη, καθώς η ταινία "Jumanji: Welcome to the Jungle" μπαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου (ο Ντουέιν πρωταγωνιστεί δίπλα στους Κέβιν Χαρτ και Τζακ Μπλακ). 

Τον επόμενο χρόνο παίζει στο "Jungle Cruise" της Disney, αλλά και στις ταινίες "Rampage" και "Skyscraper". Πέρσι τον είδαμε στο "Baywatch" και το "Fate of the Furious", ενώ το 2019 θα τον απολαύσουμε δίπλα στον Τζέισον Στέιδαμ σε ταινία που θα προκύψει από τη «σειρά», ας την πούμε, Fast and Furious.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM