Τέλος το Suits για την Μέγκαν Μαρκλ

Τέλος το Suits για την Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
1

H Mέγκαν Μαρκλ θα εγκαταλείψει το τηλεοπτικό δικαστικό δράμα «Suits» έπειτα από επτά σεζόν, αναφέρουν σε ανακοίνωση η εταιρεία USA Network και η Universal Cable Productions, μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση του αρραβώνα της ηθοποιού με τον βρετανό πρίγκιπα Χάρι.


Στην σειρά αυτή που προβάλλεται από δορυφορικό δίκτυο, η 36χρονη Μαρκλ υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν, που από βοηθός δικηγόρου γίνεται δικηγόρος και είναι αρραβωνιασμένη και πρόκειται να παντρευτεί με τον Μάικ Ρος, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Πάτρικ Τζ. Άνταμς.


Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι η Μαρκλ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα όλων των επεισοδίων της έβδομης σεζόν, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του 2018.


«Θέλουμε να στείλουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι για τον αρραβώνα τους», αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση η εταιρεία USA Network και η Universal Cable Productions, που ανήκουν και οι δύο στην Comcast Corp.


«Η Μέγκαν είναι εδώ και επτά χρόνια μέλος της οικογένειάς μας και ήταν χαρά μας που συνεργαστήκαμε μαζί της. Θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για το αδιαμφισβήτητο πάθος και την αφοσίωσή της στο Suits και της ευχόμαστε τα καλύτερα», προσθέτει η ανακοίνωση.


Η Μαρκλ και ο 33χρονος Χάρι ανακοίνωσαν την Δευτέρα ότι θα παντρευτούν τον Μάιο 2018. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ραντεβού στα τυφλά που οργάνωσε κοινός τους φίλος τον Ιούλιο του 2016 και όπως εξομολογήθηκε η σχέση τους εξελίχθηκε υπερβολικά γρήγορα.

Ο 7ος κύκλος επεισοδίων της σειράς SUITS προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από το κανάλι FOX.

Το FOX είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια