O Pharrell Williams ηχογράφησε τραγούδι που θα ακουστεί μετά από 100 χρόνια

O Pharrell Williams ηχογράφησε τραγούδι που θα ακουστεί μετά από 100 χρόνια Facebook Twitter
0

Ο Pharrell Williams έγραψε ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι, αλλά δεν θα μπορέσουμε να το ακούσουμε μέχρι το 2117. Το τραγούδι μπορεί να ακουστεί, μόνο αν έχουμε προστατεύσει τον πλανήτη μας.


Ο Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός συνεργάστηκε με το κονιάκ Louis XIII και ηχογράφησε το κομμάτι «100 Years», το οποίο θα διατηρηθεί σε υπόγειο θάλαμο για τον επόμενο αιώνα.

Το τραγούδι γράφτηκε σε δίσκο από πηλό και θα αποθηκευτεί σε ένα υπόγειο θησαυροφυλάκιο που μπορεί να καταστραφεί από το νερό. Εάν η στάθμη της θάλασσας συνεχίσει να ανεβαίνει, το τραγούδι μπορεί χαθεί για πάντα.

Είναι μια «δημιουργική έκφραση της ευαίσθητης σχέσης μεταξύ φύσης και χρόνου και της επίδρασης που έχουν οι άνθρωποι στο περιβάλλον τους», αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Μόνο 100 άνθρωποι άκουσαν το τραγούδι προτού θαφτεί με ασφάλεια. Οι 100 εκλεκτοί άκουσαν το τραγούδι σε εκδήλωση στη Σαγκάη την περασμένη Δευτέρα που διοργανώθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή του Louis XIII, Ludovic du Plessis.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ