H δολοφονία του Versace - To πρώτο τρέιλερ είναι εκρηκτικό και ενθουσιάζει

H δολοφονία του Versace - To πρώτο τρέιλερ είναι εκρηκτικό και ενθουσιάζει Facebook Twitter
0

Το buzz για το «American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace» ξεκίνησε με το που ανακοινώθηκαν τα γυρίσματα και κορυφώνεται σήμερα καθώς μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

H σειρά εξερευνά τη δολοφονία του διάσημου ιταλού σχεδιαστή και το πώς η αδελφή του, Donatella, ανέλαβε τα ηνία του οίκου.

Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει πως η σειρά ξεκινά την αφήγησή της από πολύ νωρίς και παρουσιάζει τόσο το έντονο και πολυτελές lifestyle του Gianni Versace όσο και τη διαδρομή του δολοφόνου του Andrew Cunanan πριν τον γνωρίσει.

Κοστούμια, σκηνικά και σκηνοθεσία μαρτυρούν μια πολύ προσεγμένη παραγωγή που μεταφέρει όλο το γκλάμ της δεκαετίας του 90, αλλά και πτυχές από τη ζωή του σχεδιαστή.

Η ξανθιά Penélope Cruz ως Donatella πείθει και όλοι εκτιμούν πως αυτή θα κλέψει την παράσταση στη σειρά που κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου 2018 στο Fοx.

Mέχρι τότε απολαύστε το τρέιλερ:

 

To FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πρόκληση, Παϊσιος και Παπαϊωάννου από αύριο στους κινηματογράφους

Το οπτικοακουστικά έκτακτο, μα ηθικά συζητήσιμο «Sirat», η κινηματογραφική εκδοχή του βίου του «Αγίου Παϊσιου» και το ντοκιμαντέρ η «Καρδιά του Ταύρου» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΑΝΩΣΕΛΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Πολιτισμός / Κώστας Γανωσέλης: Πέθανε ο ενορχηστρωτής και μαέστρος - Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, μεταξύ των οποίων οι Μίκης Θεοδωράκης, Μαρία Φαραντούρη και Νίκος Ξυλούρης
THE LIFO TEAM
Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν ίσως τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Πολιτισμός / Σπουδαία ανακάλυψη στη Μεγαλόπολη: Εντοπίστηκαν τα αρχαιότερα ξύλινα εργαλεία του κόσμου

Τα αντικείμενα χρονολογούνται περίπου 430.000 χρόνια πριν, μια «ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την εξέλιξη του ανθρώπου», όπως σημειώνει η επικεφαλής των ερευνών και παλαιοανθρωπολόγος του Πανεπιστημίου Τίμπιγκεν, Κατερίνα Χαρβάτη
THE LIFO TEAM