Μετάνιωσαν για την επιλογή τους οι ψηφοφόροι του Τραμπ;

0

Είναι σύνηθες -και από την ελληνική πραγματικότητα- ο ψηφοφόρος ακόμη κι αν μετάνιωσε για την επιλογή του την ώρα της κάλπης να μην το ομολογεί. Τι συμβαίνει, όμως, στην περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ; Μετά τα έργα και τις ημέρες ενός ολόκληρου έτους, τι σκέφτονται και τι γνώμη έχουν για την πολιτική του οι άνθρωποι που τον ψήφισαν, φυσικά, ελπίζοντας στο καλύτερο; Το BBC βρέθηκε στη Φλόριντα και κατέγραψε τις σκέψεις και το αίσθημα φανατικών ψηφοφόρων του άλλοτε μεγιστάνα και νυν Προέδρου των ΗΠΑ. Κάποιοι τα βρίσκουν όλα υπέροχα και δεν φαίνεται να προβληματίζονται. Άλλοι όμως δεν έχουν πρόβλημα να αναφερθούν στα οφθαλμοφανή τρωτά του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ. «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει. Εύχομαι να ξεφορτωνόταν το Twitter. Δεν είναι έφηβος, δεν είναι καν millennial. Πρέπει να εμφανίζεται μεστός και ενήμερος», λέει μία από τις ψηφοφόρους του, μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού δικτύου. «Δεν μετανιώνω για την ψήφο μου. Πιστεύω ότι οι υπόλοιπες επιλογές που υπήρχαν, απλώς θα έσπρωχναν τη χώρα στην καρδιά της παγκοσμιοποίησης», λέει η ίδια. Όπως και άλλοι, όμως, περιμένει να αποδειχθεί, αν ο Τραμπ θα είναι κάποιος που υποσχέθηκε τα πάντα και δεν έκανε τίποτα, ή κάποιος που δεσμεύθηκε και κράτησε τον λόγο του.   

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM
Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Διεθνή / Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκοτώθηκαν χιλιάδες πολίτες - «Με τη βοήθεια του Θεού, το ιρανικό έθνος πρέπει να σπάσει τη ραχοκοκαλιά των στασιαστών»
THE LIFO TEAM