Ραχόι προς Πουτζντεμόν: Φέρσου λογικά

Ραχόι προς Πουτζντεμόν: Φέρσου λογικά Facebook Twitter
0

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι έκανε σήμερα έκκληση στον Καταλανό ηγέτη Κάρλες Πουτζντεμόν να "φερθεί λογικά" καθώς αύριο Πέμπτη, λήγει η προθεσμία για να πάρει πίσω την κήρυξη ανεξαρτησίας της Καταλονίας.

 

Η προθεσμία λήγει αύριο στις 10:00 (τοπική ώρα, 11:00 ώρα Ελλάδας). Αν δεν το πράξει, η ισπανική κυβέρνηση έχει απειλήσει να αναστείλει πλήρως την αυτονομία της επαρχίας, κάτι που κινδυνεύει να προκαλέσει μεγαλύτερες αντιδράσεις.

 

"Ζητώ από τον Πουζντεμόν να φερθεί λογικά και μετρημένα, να βάλει πρώτα το συμφέρον όλων των πολιτών", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ραχόι.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Παγκόσμια ανησυχία μετά το χτύπημα ΗΠΑ σε Ιράν - Διεθνείς αντιδράσεις

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες χαρακτήρισε τα αμερικανικά πλήγματα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν «επικίνδυνη κλιμάκωση σε μια περιοχή που βρίσκεται ήδη στην κόψη του ξυραφιού»
LIFO NEWSROOM
Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Διεθνή / Πεντάγωνο: «Συντριπτικό πλήγμα» στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν - «Ο Τραμπ θέλει ειρήνη»

Με σαφές μήνυμα ότι «δεν επιδιώκεται πόλεμος», αλλά «δεν θα επιτραπεί ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ παρουσίασε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης «Midnight Hammer»
LIFO NEWSROOM