Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Ο Μέριλιν Μάνσον χαρακτηρίζει «κοριτσάκι με ξανθό μαλλί» τον Τζάστιν Μπίμπερ και μιλά για την εκδίκηση που πήρε

Ο Μέριλιν Μάνσον χαρακτηρίζει «κοριτσάκι με ξανθό μαλλί» τον Τζάστιν Μπίμπερ και μιλά για την εκδίκηση που πήρε Facebook Twitter
0
Ο Μέριλιν Μάνσον χαρακτηρίζει «κοριτσάκι με ξανθό μαλλί» τον Τζάστιν Μπίμπερ και μιλά για την εκδίκηση που πήρε Facebook Twitter
Πηγή φωτό: Billboard

Ο Μέριλιν Μάνσον φαίνεται πως πραγματικά απεχθάνεται τον Τζάστιν Μπίμπερ και σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Billboard δεν δίστασε καθόλου να μιλήσει ανοιχτά για τον νεαρό ποπ σταρ αλλά και την ανεπίσημη κόντρα που υπάρχει ανάμεσά τους, ειδικά από τότε που ο Μπίμπερ φόρεσε μια μπλούζα με το πρόσωπο του Μάνσον τυπωμένο πάνω της.

Ο διάσημος ροκ σταρ ρωτήθηκε πώς νιώθει για τους νέους τραγουδιστές που τον βλέπουν σαν είδωλο και απάντησε πως το εκτιμά πάρα πολύ όταν κάποιος είναι αληθινός θαυμαστής του ίδιου και της μουσικής του. Κάτι που, όμως, δεν συμβαίνει και με την περίπτωση του Τζάστιν Μπίμπερ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μάνσον είδε πως ο Μπίμπερ φόρεσε σε συναυλία του ένα T-shirt με το πρόσωπό του στο μπροστινό μέρος και πίσω τη φράση «Μεγαλύτερος από το Σατανά» και τη λέξη Bieber από κάτω. Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής πωλούσε εκείνη την περίοδο τις συγκεκριμένες μπλούζες και στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του Purpose World Tour. Εκείνο το διάστημα έτυχε ο Μάνσον να τον συναντήσει σε ένα μπαρ και φυσικά δεν δίστασε καθόλου να του σχολιάσει τη μπλούζα.

Ο Μέριλιν Μάνσον χαρακτηρίζει «κοριτσάκι με ξανθό μαλλί» τον Τζάστιν Μπίμπερ και μιλά για την εκδίκηση που πήρε Facebook Twitter

«Βλέπω ένα μικρό κορίτσι με ροζ κουκούλα και ξανθό μαλλί και τελικά ήταν ο Μπίμπερ. Κάθομαι κάτω και του λέω, "Ώστε φόρεσες τη μπλούζα μου και τα λοιπά στη σκηνή», θυμάται ο Μάνσον, σχετικά με το περιστατικό. «[Ο Μπίμπερ] ήταν από αυτούς τους ανθρώπους που σε ακουμπάνε συνεχώς όταν μιλάνε και φτάνει περίπου στο ύψος του πέους. Και μετά μου λέει, "Σε έκανα πάλι όνομα"», συνεχίζει ο Μάνσον.

Κι αυτή ακριβώς η υπεροπτική απάντηση του Μπίμπερ ήταν και που τον εξόργισε με αποτέλεσμα αμέσως μετά να σκαρφιστεί, όπως λέει, ένα σχέδιο εκδίκησης. «Του απαντάω, "Ήταν φοβερή ιδέα να πεις το τραγούδι μου 'The Beautiful People' στο σόου σου στο Staples Center αύριο. Και μου λέει, "Ναι, ήταν", χωρίς να ξέρει πως αυτό ήταν μια ιδέα που είχα βγάλει μόλις από το μυαλό μου», λέει ο Μάνσον και συνεχίζει: «Τότε ο μάνατζέρ του κάθισε μαζί μας και ρωτάω εγώ, "Τι ώρα έχουμε sound check αύριο; Τι ώρα να είμαι εκεί; Επειδή θα κάνουμε το 'Beautiful People'". Προφανώς και στις 4 το επόμενο απόγευμα, δεν εμφανίστηκα ποτέ». 

Ο Μέριλιν Μάνσον χαρακτηρίζει «κοριτσάκι με ξανθό μαλλί» τον Τζάστιν Μπίμπερ και μιλά για την εκδίκηση που πήρε Facebook Twitter


Ο Μέριλιν Μάνσον υποστηρίζει πως χαίρεται πολύ που δεν χρειάστηκε να κάνει μήνυση στην εταιρία του Μπίμπερ για μπλουζάκια που κυκλοφόρησε χωρίς την άδειά του. «Αυτοί λειτούργησαν τύπου "Ξέρουμε ότι είμαστε λάθος, πάρε όσα περισσότερα δολάρια χρειάζεσαι". Οπότε ήταν διπλό "άντε γαμήσου". Αλλά όλο αυτό δεν θα είχε γίνει ποτέ, αν δεν μου είχε πει, "Σε έκανα πάλι όνομα"», σχολιάζει ο διάσημος ροκ σταρ.

Η άτυπη κόντρα των δύο τραγουδιστών έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης καθώς οι κινήσεις και οι δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς έχουν μπερδέψει θαυμαστές και δημοσιογράφους για το αν είναι αληθινή ή όχι. 

Για παράδειγμα, κάπου μες στο 2015 ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε φωτογραφηθεί με μια θαυμάστριά του φορώντας μια μπλούζα τότε που είχε πάλι αναφορά στον Μέριλιν Μάνσον. Ο τελευταίος είχε τουϊτάρει το στιγμιότυπο στο λογαριασμό του, σχολιάζοντας: «Κήρυγμα. Πού είσαι τώρα; Εκκλησία».

Ένα χρόνο αργότερα, το 2016, πόσταρε νέα φωτογραφία στην οποία φορούσε τώρα εκείνος μια φωτογραφία με το όνομα του Μπίμπερ πάνω, περιπλέκοντας λίγο τα πράγματα. Η μπλούζα έγραφε αυτή τη φορά «Bigger than Bieber», ένα σαφές υπονοούμενο στο «Bigger than Satan» του Μπίμπερ.

Bigger than Bieber

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson) στις

Και η κατάσταση ξέφυγε, μπερδεύοντας τους απανταχού θαυμαστές, όταν λίγες ημέρες μετά ο Μπίμπερ δημοσίευσε μια selfie με τον Μάνσον στο λογαριασμό του στο Instagram. 

Night out in la with the boys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Πολιτισμός
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ