Σ. Αραβία: Ελεύθερος ένας 14χρονος που είχε συλληφθεί επειδή χόρευε Macarena στον δρόμο

Σ. Αραβία: Ελεύθερος ένας 14χρονος που είχε συλληφθεί επειδή χόρευε Macarena στον δρόμο Facebook Twitter
1

Ελεύθερο αφέθηκε ένα 14χρονο αγόρι, που είχε συλληφθεί στη Σαουδική Αραβία επειδή χόρευε το τραγούδι Macarena στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.


Λίγες ημέρες νωρίτερα, έγινε viral στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έδειχνε το αγόρι να χορεύει το δημοφιλές τραγούδι της δεκαετίας του 1990, στη μέση ενός μεγάλου αυτοκινητόδρομου, μπροστά από τα αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει σε ένα κόκκινο φανάρι.


Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το αγόρι, το όνομα και η εθνικότητα του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη και ανακρίθηκε επειδή επέδειξε «ανάρμοστη συμπεριφορά δημοσίως» και διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες, αφότου έλαβε απλώς μια προειδοποίηση.


Τόσο το αγόρι όσο και ο κηδεμόνας του, αφού ανακρίθηκαν, «υπέγραψαν μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο έφηβος δεν θα επιδοθεί ξανά σε συμπεριφορές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του ή τη ζωή άλλων», επεσήμανε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.


«Η δήλωση αυτή είχε απλώς στόχο να προειδοποιήσει το αγόρι για τις πιθανές επιπτώσεις στην ασφάλειά του καθώς και να φροντίσει για την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών», σημείωσε το υπουργείο.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν δεν βρεθεί αποτελεσματικός τρόπος να παταχθεί σε σημείο εξαφάνισης μια τέτοια συμπεριφορά, πολύ φοβάμαι πως κάθε «πειραγμένος»/ «μάγκας»/ «διψασμένος» για likes έφηβος ή παλιμπαιδίζων θα δημιουργεί διαδικτυακή «καριέρα» σε βάρος εντέλει της αισθητικής όλων των άτυχων που θα βρεθούν μπροστά σ’ αυτόν και την κάμερά του.